Reality show - VyVolení a Big Brother

Reality show - VyVolení a Big Brother | foto: David Votruba, iDNES.cz

Z VyVolených je velká nuda

  • 35
Ještě několik týdnů a z reality show VyVolení bude nezajímavá pohádka pro nezletilé holčičky. Ani sestřihy trvající pouhou hodinu nepřinášejí nic zábavného. A tak podle předpokladů byla v úterý večer označena na odstřel Wendy.

Silní, zajímaví i když v mnohém kontroverzní hráči – Petr z Václaváku, Hans, Saša, Martin i Regina - byli postupně vyřazeni. Koukat se na zbytek sestavy pomalu ztrácí smysl.

Co vlastně očekávat od lidí, kteří nejsou někdy schopni dát dohromady ani jednu jedinou souvislou větu a ničím nepřekvapí? Nebo jsou snad Monika či Jindřich jiní?

Vše začíná připomínat druhou řadu soutěže SuperStar, která skončila fiaskem, když se na ní dívalo poměrně málo lidí. A vzpomene si kromě vítězného Vlasty Horvátha někdo na její soutěžící?

VyVolení odstartovali jako zajímavá psychologická sonda do života lidí, kteří se dobrovolně ocitli v uzavřeném prostoru. Teď už se na nás delší dobu hrne pouze nuda.

A přepnout na Velkého bratra také nedává smysl. Tam se také neděje nic. Ale třeba se ještě nějaké překvapení objeví. Moc času už ale nezbývá. Dělám nad tolik očekávanými reality show kříž.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video