Diskuze

Ve Vyškově vznikne památník padlým z první světové války s QR kódem

Vyškov bude mít památník padlým vojákům, který vznikne letos u příležitosti stého výročí konce první světové války. Jeho cena bude přibližně 1,3 milionu korun. Bude unikátní tím, že lidé všech 150 jmen obětí války z Vyškova najdou ve svém chytrém telefonu, do kterého si je načtou pomocí QR kódu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1,3 mil. na památník z 1.světový? Koho to zajímá? To je Vyškov teda hodně bohatej

1 1
možnosti

To je strašně krátkozraké. Kdo před deseti lety měl potuchy co to je QR kód? A kdo bude mít tuchy co je to QR kód za dalších deset let?

2 0
možnosti

A jména obětí se budou měnit podle politické situace. Možná by nebylo od věci stavět pomníky jejichž podstata a připomínka by byla uvedena pomocí QR. Zbavili bychom se neustálého rušení a stavění pomníků a přitom mohli být vždy aktuální.

5 1
možnosti

Kléma byl ve válce?

0 0
možnosti

Pane Hynek -On ve válce? On se vyhýbal nejen práci když měl "pracovat " v Rousínovských UP závodech. a místo práce (což mu nevoněla) raději se "politicky" vzdělával u potoka ,jak demokracii zakroutit krkem.Proto mu bolševici postavili pomník a v roce 1989 dostal k němu i kufr a šel........... . Také lenivý parchant .Potomek neznámého sedláka-parchant.Jak se tihle dostanou k moci tak jsou z nich pomstichtiví tvorové, chlastometři,lháři,hulváti, prostě je to v nich od mládí.Rv;-O (b)

1 0
možnosti

A kdy že proběhla ta světová válka s QR kódem?? A kdo vyhrál?? QR kód nebo lidé....?

2 1
možnosti

jestli to bude zas jen odkaz na web schovaný do qr tak to bude na houby, webík bude spravovat nějaká spřátelená firmička a životnost bude jedno volební období

4 0
možnosti

A82d53a87m 27Ž37í44d70e64k

7. 1. 2018 16:54

V podstatě souhlasím, ale jiné řešení ani není.

Nechtěl bych skenovat kód ve kterém je tolik jen s daty

0 0
možnosti