Diskuze

Přístup institucí k domácímu násilí není jednotný. Připravuje se návrh zákona

Vykázání násilníka z domova by se mohlo prodloužit ze současných 10 na 14 dnů. K domácímu násilí by také měl přihlížet soud při svěřování dětí do péče a vypořádání jmění manželů. „Počítá s tím chystaný zákon proti domácímu násilí,“ uvedla vládní zmocněnkyně pro lidská práva Klára Šimáčková Laurenčíková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je opravdu smutné kolik mužů schvaluje násilí. Styďte se.

1 0
možnosti
ŠR

Hele, nevite nekdo, kdyz si pred soudcem, prokuratorem, policistou... nafackujeme s manzelkou vzajemne, budeme mit na 14 dni zakaz vstupu do bytu a stat se nam postara o decka? Porad premyslim, jak si udelat spolecnou dovolenou jen my dva. Manzelka by do toho sla se mnou.

1 1
možnosti
Foto

Kamera do každé rodiny, obnovení institutu práskačkých domovnic a co dál?

0 2
možnosti
FM

"...vážně ohrožuje nebo narušuje schopnost oběti uspokojit potřeby své či členů v domácnosti."

Hmm... ja dnes nesel s kamosema chlastat, protoze bych nemohl zitra rano ridit na Stistka a Poupenku. To dost narusilo mou schopnost uspokojit me potreby. Ale kdybych sel, zase bych narusil schopnost dcery uspojit sve potreby. Zacarovany kruh.

2 1
možnosti
Foto

To je pěkně bolševický zákon, který umožňuje vyhnat někoho z jeho bytu. Jenomže je to podle příkladů pitomoučkých západních zemi, kde potom hrají progresivistů. Tak ať toho pachatele prostě na pár dní zavřou do vězení. Ale zákon, že nesmíte do vlastního domu/bytu, to je, jako by ho vymyslel Kim Čong-un.

8 2
možnosti
Foto

Zavřít tzv. násilníka se nevyplatí, protože ztratí příjem a nebude moci platit rádobyukřivděné oběti výživné. Tyto feministické zákony jsou vymýšleny s akcentem na peníze.

4 1
možnosti
Foto

Další krok směrem k feministické totalitě. Jak chcete dokazovat mezi dvěma lidmi, že jeden narušuje schopnost druhého uspokojit své potřeby? Nebylo by jednodušší rovnou napsat do ústavy, že děti a společný majetek patří ženě?

Samotné vykázání je nesmysl. Pokud jeden druhého týrá, má ho buď ze svého bytu vyhodit nebo z jeho bytu odejít, rozvést se a šmytec. Je-li byt společný, tak ho po rozvodu prodat.

9 3
možnosti
PP

A co vzít zbraň řidičovi ohrožujícího autem okolí?

0 0
možnosti
TL

Česky je to:

A co vzít zbraň řidičovi ohrožujícímu autem okolí?

(Komu? Čemu?)

0 0
možnosti