Diskuze

Za zdmi věznice. Virtuální prohlídka iDNES.cz ukazuje život „za katrem“

Málokdo je takový sebemrskač, aby chtěl dobrovolně do vězení. Být v uzavřeném prostoru bez možnosti svobodně se rozhodovat a pohybovat a pouze plnit příkazy někoho jiného. Přesto není na škodu se podívat, jak to za mřížemi vypadá. Využijte virtuální prohlídku iDNES.cz, která zakončuje seriál Zločin a trest.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J19a26n 50P90e93k19a

8. 5. 2017 9:34

"Málokdo je takový sebemrskač, aby chtěl dobrovolně do vězení." ... kéž by. Vždyť se tam řada sociálních případů nechává dobrovolně zavřit na zimu, protože tam mají teplo, jídlo, postel.

0 0
možnosti
Foto

"Nemočte do kyblu a Pet lahví", umrel som ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JP

Už jste to probrali s vaším chlebodárcem? Aby věděl, do čeho jde.

0 0
možnosti
MS

"Aktuální" měsíc starý článek. To už tam nemáte opravdu co dát?

0 0
možnosti
JP

Naopak, po tom, co chorý hradní muž podělal, co mohl, je to aktuální. Andy a spol budou vědět, co je čeká. Ping pong a jiné taškařice.

0 1
možnosti
Foto

To je ta věznice, kde jsou teď ubytovaný Pelta s Kratochvílovou?

0 0
možnosti
Foto

Největší trest je práce a oni opravdu pracují ?

0 0
možnosti
MK

tak tu společenskou místnost,kapli,keramickou dílnu a návštěvní dílnu zrušit a udělat tak dílny kam budou docházet všichni vězni do zaměstnání, kdo nebude pracovat, ať si koupí jídlo v obchůdku...

ten kdo bude pracovat... tak oběd 25 Kč, večeře 30 Kč,snídaně 15Kč

0 0
možnosti
JP

No to je hezké, ale co tam budou dělat? S prací vězňů je většinou problém, že jí není dost. Málo komu se za to chce platit.

0 0
možnosti
MJ

Tedy, po této prohlídce jsem došel k závěru, že jsem si už odpykal něco mnohem tvrdšího na vojně. Teplá sprcha dvakrát týdně? (Já měl jednou týdně studenou, a to jen v případě, že jsem neměl službu.) Návštěvy každý měsíc? Na pokoji jen po čtyřech? Tak jo, tohle člověk vydrží, pokud to není na patnáct let.

0 0
možnosti

J19a18n 10Š80u53l32c

22. 4. 2017 18:28

Ano vězni i pracují, jeli pro ně práce!!! Vaří zaměstnancům Vězeňské služby, co se o ně starají. Podmínky na ubytovnách odsouzených jsou často lepší, než podmínky na ubytovnách zaměstnanců VS. O právech nemluvě!!

2 0
možnosti
Foto

Jako by někdo nutil někoho dozorce dělat. Ale i tak o tom silně pochybuji a jde podle mě z Vaší strany o čirý populismus.

0 0
možnosti