V kanadském Torontu najela dodávka do lidí, zranila osm až deset lidí | foto: AP

VIDEA TÝDNE: Napadený číšník, porod žraloků a nové záběry české pašeračky

  • 0
Napadení číšníka skupinkou nizozemských turistů a rybář, který se stal nechtěně porodní asistentkou. Tato dvojice patří mezi nejsledovanější videa tohoto týdne na iDNES.tv. Mezi ty další úspěšné patří i nové záběry Terezy H. která se v Pákistánu opět ukázala před soudem.

Na operačním sále s vážně poraněnou hlavou skončil číšník, kterého v Praze 1 napadla sedmičlenná skupina cizinců. Pachatelé z místa činu utekli, policisté je ale dopadli na letišti, když se snažili dostat ze země.

Během pouhých devíti minut dostal rybář Mathew Orlov na australském pobřeží z břicha mrtvé žraločí matky téměř stovku živých mláďat. Byl svědkem, jak tuto samici žraloka širokonosého napadl jiný dravec. Když ji vytáhl na svou loď, už byla mrtvá. Video se stalo mezi diváky iDNES.tv jedním z nejoblíbenějších.

Češka Tereza H., kterou začátkem ledna zadrželi policisté v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu, si v úterý u soudu v Láhauru vyslechla obvinění z pašování drog. Podle mluvčí českého ministerstva zahraničí Ireny Valentové žalobce požadovanou výši trestu zatím nesdělil. Tamní média uveřejnila nové video, na kterém je příchod Terezy k soudu.

Streetluger Mirco Donati se projížděl po italské vesnici blízko Rimini na silničních saních. Po boku s ním držel tempo jeho kamarád Michael Guerra na kole. V jedné ze zatáček se ale potkali s traktorem a Mirco, který jel na silničních saních, se mu už nestihl vyhnout. Dechberoucí moment vyřešil jako profesionál a pod traktorem ladně projel.

Jedním z nejsledovanjších videí se stal také snímek z Toronta. Nejméně 10 lidí tam zemřelo a dalších 15 zranil řidič dodávky, když vjel do chodců na přechodu. Podle svědků řidič jednal úmyslně. Video zachycuje první záběry hned po tragické události.

Satirický pořad Socky je tentokrát hlavně o vztazích. Martin Nejedlý si vyrazil s Okamurou, Tomio s plyšáky, Ortel se oženil a Štikovi se pohádali. Kromě toho se s Milošem Zemanem vrátíme do časů sociální rakoviny a hitovek Sagvana Tofiho a z castingu vyhodíme Jiřího Drahoše.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video