Diskuze

VIDEA TÝDNE: Pašeračka heroinu, nakládačka od hokejisty a zpomalovací práh

Na mezinárodním letišti v pákistánském velkoměstě Láhaur byla zadržena dívka, která pašovala devět kilogramů heroinu. Na veřejnost uniklo video z místa. V Turecku dostalo během přistání letadlo smyk a zůstalo viset na útesu. Tato dvojice videí se stala nejsledovanější pro diváky videoobsahu iDNES.cz za minulý týden. Mezi ty další úspěšné patří také snímek, na kterém Gabriela Koukalová oznamuje, že se nezúčastní olympijských her.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Příště někdo vymyslí a v Česku instaluje nástražné miny, které při překročení rychlosti bouchnou. Za miliardy. V ČR je všechno možné.

0 0
možnosti
VN

Sanitky, hasiči a vyděšení manželé vezoucí manželku do porodnice budouty rozbitá auta reklamovat kde? U satrosty? Nebo práh sám od sebe pozná, že je to oprávněná rychlá jízda? Za toto bych nechal někoho zavřít. Ne se stím ještě vychloubat. Který starostův kamarád bude tyto prahy dodávat?

3 0
možnosti
VP

Kdo ten článek resp. popisky psal? Dívák dostal od hokejisty pořádnou nakládačku?8-o;-D. Dneska už ty články může psát a novinařinu dělat kdejaký diletant.;-O;-€ Čest vyjímkám!

1 0
možnosti