Diskuze

Okamura se postaví Kalouskovi. Bártovu kandidaturu zatím nepotvrdil

Hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v pátek představilo složení kandidátek do předčasných voleb. Sám Okamura bude lídrem ve Středočeském kraji. Chce se totiž "postavit čelem" Miroslavu Kalouskovi. Za Úsvit budou kandidovat i někteří členové Věcí veřejných.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J69a63n 97N74o86v50á56k

18. 9. 2013 13:08

Nemyslel jsem si, že to kdy řeknu, ale fandím Okamurovi :-/

0 0
možnosti
VS

Dovolím si citovat jeden příspěvek, co byl na facebooku:

Je to akt naivity a odvahy. Okamura musí dobře vědět co to pro jeho stranu bude znamenat. Přesto věří že dělá správnou věc. Kdyby chtěl k moci za každou cenu, Bártu by nebral. Proto má u mě plus.

Těm, co tu brečí že znovu nemají koho volit, bych jim chtěl připomenout že Tomio vás Bártu volit nenutí.

Jen vám dává širší nabídku. Pořád můžete Bártu vykroužkovat - v tom tkví demokracie.

1 0
možnosti
DM

D40a56v18i47d 36M28a90c91k65ů

11. 9. 2013 21:42

Na trom Facebooku píše Pitomio i další skvělé hlody R^

0 0
možnosti
Foto

hledali jsme přátele a přátele přátel...

Kruci, kde já jsem to už slyšel???

to je nějaká SPOZovina??? Rv

0 0
možnosti
JL

Ne, to není SPOZovina, to je Puzovina.

1 0
možnosti

Ty předčasné volby udělaly tyto nové strany a hnutí nevolitelnými. Když teď koukám, jak narychlo shánějí lidi na kandidátky tak je jasné, že nikdo neví co ti lidé v případě že se tam dostanou budou dělat, co budou prosazovat a hájit .......volit je je jako sportka .....

0 1
možnosti
JL

Nevolitelnými pro Vás, ale spousta lidí je volit bude. Já jsem přesvědčen, že Babiš dostane 10%.

0 2
možnosti
PH

Tak spolčení s Bártou je cesta k zániku Tomio....ale dělej jak myslíš..

5 3
možnosti
TN

odvolatelnost politiků v naší pol. kultuře se bude rovnat jedinému, že nebudou vůbec nic dělat, aby náhodou někomu nešlápli na kuří oko...ale je otázkou, zda by to vlastně nebyla výhra ;-D;-D;-D

1 2
možnosti
VS

Pitomio alias Ferda Japonec by si mohl s Kalouskem dát páku, nebo by si to mohli spolu rozdat v bahně...To by bylo každopádně zajímavější než politické slinty těchto komiků;-D.

2 6
možnosti
JS

Tady jde hlavně o program. A mně se zkrátka libí! Je radikální, ale to tahle naše podělaná země, která je po kolena ve sr****ch, prostě potřebuje!

2 0
možnosti
AT

Možná ... ale plnění volebního programu bývá po volbách až tak cca na 10.místě

1 1
možnosti
KN

Úsvit přímé demokracie - někde daleko za mraky ?;-D

1 1
možnosti
VM

Tak že asi takhle. Porevoluční vládní strany a jejich klony jsou za to, co po 23 let předváděli pro mě nevolitelní. Program komunistů mi není až tak cizí, ale pořád necítím úplné oddělení od revolučních cílů, přebírání moci atd.. Program pana Babiše je poutavý, ale nerozumím té části se zrušením daně z příjmu a různých náhrad a chybí mi pořadavek na hmotnou odpovědnost politiků a státních zaměstnanců, jejich postižitelnost, tedy odvolatelnost a v trendu posledních let nápravy křivd a vrácení toho, co bylo ukradeno (církevní restituce), tedy přiznávání majetku a to i zpětně. Ze všech programů, které jsem četl (nečetl jsem úplně všechny) mi je nejbližší ten Okamůrův, ať je či není populistický. Ono v předvolební kampani jsou populisti všichni. Já budu volit úsvit, už třeba jenom proto, jak Okamuru spousta lidí jenom bez argumentů uráží, protožr to je známka toho, že to dělá dobře. Kdyby to nedělal dobře, nikomu by za takový komentář nestál.

2 2
možnosti