Tři odvážlivci budou žít v obchoďáku

  • 16
Skupinka soutěžících bude dva týdny bydlet za výlohou přímo před zraky nakupujících. Neobvyklou reality show připravilo ve spolupráci s hypermarketem kladenské rádio Relax. Vítěz si odnese padesát tisíc. Zájem o soutěž zatím projevila desítka odvážlivců.

Do soutěže se zatím přihlásili většinou studenti. Svůj zájem však projevil i jeden bezdomovec.

O co půjde? Tři vybraní budou mít za úkol "bydlet" nonstop 14 dní před očima zákazníků kladenského Tesca. Uzávěrka přihlášek této neobvyklé akce končí ve středu.

Své závazné přihlášky zatím do rádia přinesla asi desítka odvážlivců. Z nich organizátoři vylosují tři, kteří se utkají o cílovou prémii v podobě 50 tisíc korun.

Přísná pravidla
"Jde především o to neopustit, až na přísně stanovené přestávky například kvůli hygieně, za celých 14 dní určený prostor. Všichni tři soutěžící budou v hypermarketu spát v normálních postelích, pod normální peřinou, koukat na televizi, jíst, bavit se... Jen je prostě každý kolemjdoucí uvidí," vysvětlil Tomáš Kučera z pořádajícího rádia.

"Soutěžící si s sebou mohou vzít vše, co uznají za vhodné, kromě svých drahých poloviček a čtyřnohých miláčků. Podmínkou je, aby se do vymezeného prostoru vešli. Jídlo si budou obstarávat sami nebo jim je mohou přinášet přátelé a příbuzní," dodal Kučera s tím, že vše vypukne naostro už 1. srpna.

Za výhru elektrickou kytaru
Zájemci o první kladenskou reality show už na sebe na internetových stránkách rádia leccos prozradili. Například student Kamil napsal, že bydlení v obchoďáku bylo už od malička jeho snem.

Osmnáctiletá Petra by si zase za výhru chtěla koupit elektrickou kytaru, Dana by cílovou prémii procestovala a Vít tvrdí, že by pro vítězství by udělal cokoli, protože je přesvědčený, že většina studentů by za takové peníze bydlela klidně i na Marsu.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video