Diskuze

Poslance Feriho na vinařské slavnosti napadli dva muži, skončil v nemocnici

Poslance TOP 09 Dominika Feriho napadla na koštu vín v obci Boršice na Uherskohradišťsku dvojice mužů. Zraněný Feri byl převezen do nemocnice v Uherském Hradišti, kde byl odpoledne ošetřen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z výpovědi svědků - jak to bylo ve skutečnosti v Boršicích s Ferim. Nyní už je to jasné. On totiž poslanec nerozumí moravsky. A mediální IDIOTI také ne !!!!!!

Šak do negrů sme mu nenadávali. Vyšel sem ven a viděl toho ogara jak bluje a tož mu povídám: „NEGRcaj si na polobotky!“

0 0
možnosti
Foto

Banda ožralů ( samozřejmě včetně poslance Feriho) si dala přes hubu a tady se z toho dělá skandál. Při tom na světě je tolik skutečně vážných problémů o kterých stojí za to diskutovat.

4 3
možnosti
MS

Tak co se pan Feri diví ? Jeho loutkovodič Kalousek přece nornálně fackuje na ulici občany, kteří s ním nesouhlasí. Bude si tedy muset zvyknout, že když pan Kalousek, ikona TOP09 zavedl takovéto způsoby, tak mu prostě občas nafackují.

Moc se těším, až pana Feriho někde potkám.

4 3
možnosti
Foto

Jo jo, každou chvíli,

dokonce dva Kalouskové na jednoho!

1 1
možnosti
MH

Jak se všichni ti "čeští" poslanci předhánějí v odsuzování útočníků, aniž by vůbec bylo jasno, co za střetem skutečně stálo. V Zimbabwe bylo na denním pořádku, že byli běloši terčem útoků až do chvíle, kdy všichni Bílí ze země utekli, nebo byli zabiti. A reakce mezinárodních společenství? Humanitární pomoc pro Mugabeho a ticho a klid. Pokud se Feri tady necítí bezpečně, může to zkusit tam, kde je doma, tj. tam, kde má své kořeny.

1 3
možnosti
JH

J87i78ř35í 95H89o96r93á22k

26. 4. 2019 12:02

už je známo kolik promile nadýchal pan poslanec ?

2 3
možnosti
MK

Ano, ale lepší to nepsat, ale bylo to slušný.

1 0
možnosti
OO

Fotka č. 10 - Michael Jackson žije.;-D

1 0
možnosti
JB

J21a39n 39B48l92a27n27a

25. 4. 2019 14:36

8 hodin popíjeli a pak si dali po papuli

5 0
možnosti
KB

vypada jak upir Krejčí za mlada...tak třeba si ho s někym spletli...

1 0
možnosti
BR

Poslanec Feri nebyl v Boršicích vykonávat funkci poslance. Byl se tam opíjet na koštu vína jako ostatní účastníci. Na Slovácku se holt chlapci v hospodě občas zfackují, třeba jen proto, že jim někdo sahá na velikonoční tradice, a nikdo to víc neřeší. Volat k tomu policii byl už jen politický kalkul. A pan Kalousek hned vložil těm "útočníkům" do rukou imaginární nože, i když to byl jen šrám od zdi. Navíc se Feri provinil proti občanskému zákoníku tím, že zveřejnil na internetu fotky údajných útočníků bez jejich vědomí, takže mohou chtít odškodnění. Jako poslanec by to měl dobře vědět.

6 3
možnosti
OU