Diskuze

Pět minut s fotoeditorem a můžete vycestovat. Jak lidé falšují testy na covid

Češi s gustem padělají potvrzení o negativním testu na covid. Lidé často stará potvrzení jen upraví v grafickém editoru, aby nemuseli platit za nová. Policisté pak nemají šanci takové padělky poznat. Každá nemocnice k tomu navíc používá jiný formulář, některé jsou dostupné i na webu. Záleží pak na štěstí a na pečlivosti kontroly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Redaktor musel prozradit jak mlady cestujou, achjooo :-/ Tady uz vazne ani ty poslusne vovce nechteji aby mlady se ucili jazyky, cestovali a neco do CR zpet jednou privezli :-( Potom se budou divit, ze mladej nic nevi, jen hrat hru, lezet za peci a mladej rekne... prece byl ten novavirus :-/:-P;-D

0 0
možnosti
MH

To je jako se vsim, vse lze obejit, to by mohl autor i psat o padelanych dokladech OP, pas, ridicaky a nevime co jeste :-)

0 0
možnosti
Foto

To je bordel. To neznají policisté aplikace co by to udělala za ně a nedalo by se to padělat? Já ty kódy mám v telefonu.

0 0
možnosti
PT

P54e47t97r 57T70o95m22a26n

5. 3. 2021 8:11

A pak se všichni divíme a stávkujeme, jak je vláda neschopná, která to i s lékaři a policisty i vojáky v naší zemi zachraňuje, když jsou mezi námi tací, kteří padělají výsledky testů a při tom na žádných pak už nebyli. Proč myslíte, že v Rakousku a Německu jsou na tom lépe, protože lidé drží při sobě! A jedna skupina neukázněných občanů to nebojkotuje té druhé skupině ukázněných. Bohužel z naší Českou náturou s tím Covidem-19 budeme ještě bojovat asi dlouho ať už u některých s politického, nebo osobního důvodu. Někteří lidé jsou prostě nepoučitelní a dokud se jich nebude ta nemoc týkat jako jednotlivců samotných, budou to bojkotovat dále. Stačí se jít projít do jakéhokoliv města a podívat se, jak lidé nosí respirátory.. Každý druhý na to kašle.

0 0
možnosti
MH

Jasne Nemecku, houby take to tam jede ale proste tam je to vic policejni stat :-(

0 0
možnosti
Foto

Absurdní situace si žádá i absurdní řešení.Jestli to cestování není ve stalu Babišové baby tak proč si komplikovat situaci.Neschvaluji,ale když vidím jaké jsou některé věci postavené na hlavu.Jak to tu za ten rok co tu je coron vedou,lidé už přestali mít nějaké ohledy a pokud chtějí dosáhnout nějakého ulehčení své situace,tak sahají po ledasčem.Jako letitý kamioňák jsem také řešil mnoho situací kdy papír vytisknutý na spedici na dovolenou(kterou jsem neměl)zjednodušil a urychlil moji práci aby se nemuselo zdůvodňovat proč to či ono sem učinil nebo nějaké drobná(bezpečná) pochybení,která by mne stála pokuty.Hold je to v nás si poradít jak se systémem vydlbat.;-)

2 3
možnosti
JN

Prostě zmetek zmetkem zůstane, že, Dostal?

0 0
možnosti
MH

Potom se nedivme, jakou máme v Evropě pověst. A někteří duchem chudí, tady tomu ještě tleskají.

3 1
možnosti
Foto

PR tu dělá vláda svým "chlubením" čísly o nakažených.Kdyby se selektovalo kdo byl opravdu z těch testovaných nemocen tak se dojde rozhodně k jiným číslům než jsou současné rekordy.Když byla chřipková epidemie tak nikdo netestoval nikoho až když byl marod šel k lékaři stnovil diagnozu a šel ležet.To že doma svou chřipkou bylo nakaženo bez příznaků x členů rodiny nikdo neřešil.řešili se pouze ti co měli nějaké symptomy.Kdyby to takto řešili i s coronou tak by čísla nevypadala tak děsivě a možná bychom se dostali na ta čísla jaké provází chřipkovou epidemii.Tím coronu nechci zlehčovat jen je třeba trochu pozměnit pohled na čísla jak jsou nám předkládána a koho zahrnují.

0 1
možnosti
JN

Co to je zase za hloupý závěr článku. Samotné procento pozitivních PCR testů o ničem nevypovídá. Ve většině případů již před tím měli pozitivní antigenní test, ale lékaři vyžadují ještě potvrzení PCR testem. Tak že by se mělo počítat z celkového počtu testů, ale zároveň by se neměly pozitivní PCR testy, které jen potvrzují nemoc, znovu započítávat.

0 0
možnosti
HM

A co tím získáte? Jen to, že procento sníží.

0 0
možnosti
JN

Tak v tuto chvíli máme v anketě pod článkem celkem 631 podvodníků. Nu, lze se divit, že se před námi má Evropa na pozoru, protože nás má za národ podvodníků a zlodějů? ;-(

2 0
možnosti
JN

A vy si myslíte, že jinde to bude jinak? 600 lidí z 10 mega není za se tak moc.

0 1
možnosti
MP

Přitom by stačilo aby stát testy hradil jak je tomu leckde jinde a nemuselo se nic falšovat.

0 0
možnosti

A kde leckde jinde hradí stát PCR testy? Prosím nějaký odkaz, kde se to dozvím.

2 0
možnosti
VV

V Čechách běžné praktiky a ne jen o covidu.

Je to odlišná společnost. Přesto většina národa jedná poctivě. Já tomu věřím.

Pan Soušek v diskuzi podemnou, má mé sympatie.

0 0
možnosti
JN

Samozřejmě máte pravdu. Ale vysvětlujte to v zahraničí. Podívejte se třeba na názor mnoha našich občanů na Rusy. A zcela jistě také většina z nich jsou poctiví lidé. A dalo by se pokračovat. Prostě je to tak, že pár gaunerských jedinců vyvolá v cizích národech dojem, že je celý národ gaunerský.

0 0
možnosti