Diskuze

Středočeští starostové předali Praze petici za přežití „Masaryčky“

Středočeští starostové předali pražské radnici petici proti záměru radních zrušit Masarykovo nádraží v Praze. Petici za jediný den podepsaly tři tisíce lidí, z toho třetina Pražanů, uvedlo sdružení Nezávislí starostové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lks0079

11. 9. 2008 21:31
Vidláci nechápou...

Starostové nepochopili, že slepý nádraží je pěkně nahovno. Ach bože kdyby ta blbost nadnášela ...:-(

0 0
možnosti

czechian

2. 9. 2008 15:18
Bohajeho, to je zase hysterie

Každému, kdo do toho alespoň trochu vidí, je jasné, že se Masaryčka nebude rušit minimálně dalších 10-20 let. Pro zrušení Masaryčky je potřeba splnit dlouhý řetězec požadavků - tedy postavit několik zásadních staveb - a bez nich nelze Masaryčku rušit. Potrefení aktivisté a starostové hystericky reagují na jalové nástřely z pražského magistrátu, který má ovšem na rušení Masaryčky pramalý vliv. R^

0 0
možnosti
MV

leather-man

2. 9. 2008 19:55
Re: Bohajeho, to je zase hysterie

R^

0 0
možnosti
B

bludvik

2. 9. 2008 14:20
Že by byly zase volby :-))

Možná by starostové měli spíše podepisovat petici za zavedení telefonu do jejich obcí. Pokud by je měli, zavolali by na vedení Českých drah nebo na magistrát, a tam by jim řekli rovnou, že se Masarykovo nádraží neruší :-)). A nemuseli by žádnou petici psát. Buď ale telefon nemají, nebo neumějí telefonovat nebo jsou ve volební kampani a bojují za své voliče i tam, kde žádné bojiště není. Pokud nevadí jejich voličům, že ze sebe kandidáti dělají pitomce, proč ne. Jsou to konec konců jejich starostové a budou vést jejich obce :-)).

0 0
možnosti