BT

zejména v pečovatelských službách (terénní pracovnice i domovy důchodců) je situace tristní, peněz pramálo, práce náročná fyzicky i psychicky, často od brzkých ranních do pozdních večerních hodin, víkendy nevýjimaje... vůbec jim to nezávidím, dělají neskutečnou práci, bez které by mnohé rodiny vůbec nemohly koexistovat

PM

A uvědomuje si pan profesionální neziskovkář pan Klumpar, že je placen z peněz daňových poplatníků. Včetně těch jeho všech “vedoucovských odměn a příplatků”. A že ho nic a nikdo nenutí bydlet v pražském nájmu?! Začíná ro vypadat tak, že za chvíli budeme odevzdávat světě třetiny platu hned z první. Aby lidé přisátí na stát měli dost komfortní život. Ať jdou do privátu!! Tam si mohou vydělat po libosti.

SD

S23v17a42t50a 16D21e10d12i94c

26. 3. 2024 16:48

Nedavno mi pristal v klasicke poste pozdavek na prispevek od jedne "neziskovky" - centra Bazalka z Ceskych Budejovic.

Po prolezeni vysledovky za rok 2023 vyslo, ze 70% prispevku se spotrebuji na "fundraising" - tedy na administrativu PR ... na prave takove pany Klumpary.

A takovych neziskovek je ... kdo si mysli, ze lecjaky beneficni koncert v TV je zadarmo, ze vsichni ti osvetlovaci, zvukari - a mnodhy i umelci to delaji "dobrocinne"... je straslive naivni. Na charitu je nabaleny velky byznys az prumyslovych rozmeru.