Diskuze

ČSSD potvrdila konec jednání o vládě. Nebudeme jen fíkový list, řekl Zimola

Vedení ČSSD jednomyslně potvrdilo konec jednání o vládě s ANO. Předsednictvo strany podpořilo postup šéfa strany Jana Hamáčka a prvního místopředsedy Jiřího Zimoly, kteří odmítli ve čtvrtek nabídku šéfa ANO Andreje Babiše na požadovaných pět křesel ve vládě. Sociální demokraté by však nedostali ministerstvo vnitra, o které usilovali, pokud by měl ve vládě zůstat Babiš.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zimolo, ty nejsi jak fíkový list, spíš to co je pod ním.

0 0
možnosti
IP

Přidejte se zas k tzv. demokratické opozici, to vám určitě pomůže zlepšit preference..kolem pěti procent to snad bude..

0 0
možnosti
JH

Jako fíkový list nejsou, otázka je, zda vědí, co fíkový list skrývá.

0 0
možnosti
VH

Potřebujou získat MV aby přikryli ty Chovancovi šmejdy.Eventuelně MF aby zaplatili dluhy Altnerovi.Sobotka se rozvedl.Vše pro sichr převedl na manželku,stejně jako Kalousek.Schází mi tam už jen nějakej zastřelenej jako švagr Kašák.

0 0
možnosti
DK

"Nebudeme.", řekl Zimola.

0 0
možnosti
BS

Po trapném "úřadování" vašeho zakomplexovaného a urážlivého rádoby-předsedy Bohúša Sobotkovic, který neuřídil vládu, koalici, stranu (a de facto ani rodinu) a na všechno se zbaběle vykašlal, byste měli mít v ČSSD více pokory!

Po nových volbách vaše problémy s fíkovými listy zřejmě definitivně vyřeší voliči! Zahodili jste poslední možnost dokázat, že jste přeci jen zkušení politici, a že jen díky "neumění" a mindrákům Bohúša jste se dostali do pořádných ... prostě do problémů!

3 0
možnosti
MM

Zimolo, ty určitě nejsi jak fíkový list, spíš jak list toho, co jsem před pár minutami vyhodil do záchodu po vykonání potřeby

1 0
možnosti
MK

dost lidí kolem mně je naštvaných že ano vůbec s nimi jedná,proč jsme šli k volbám říkají.

2 0
možnosti

Ještě tam měli chvíli nechat Bohouše aby to tak nějak dokončil ;-D

Tak ,snad pět ministerstev není pro šesti procentní stranu zas tak moc a ministerstvo vnitra,nebo financí, to je přece adekvátní požadavek na jejich volební výsledek.

Vidím,že asi zatím nic nepochopili. Ještě chtějí riskovat předčasné volby. Hamáček už se asi vidí,jak na postu premiéra sestavuje vládu. To je situace !

2 0
možnosti
SN

ale na vic nez fikovy list jste nedostali hlasy u voleb, vy sasci!!!!!

5 0
možnosti