Diskuze

Sliby ČSSD a realita

V dnešní době honby na premiéra unikají méně mediálně zajímavá fakta o plnění volebního programu ČSSD údajně zaměřeného i na rodiny s dětmi. Proto bych krátce porovnal některé sliby a jejich reálné naplnění v mém případě. Podotýkám, že s manželkou jsme oba vysokoškolsky vzdělaní a máme mírně nadprůměrný příjem, z kterého živíme i dvě děti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kubas_carreras

26. 3. 2005 11:35
dvakrát škoda
Škoda, že sem zatím nikdo nenapsal něco o pravicových tunelářích, co nás tady bez pochyby všecky okradou. Bylo by alespoň čemu oponovat. ČSSD skutečně nalákala masy na utopické sliby, dneska je samozřejmě neplní. Škoda podruhé, že o těchto faktech mudrujeme my a ne osazenstvo hospod třetí cenové skupiny, voličské jádro levicových stran.
0 0
možnosti

skeptik2

25. 3. 2005 9:43
schizofrenie
Pane inženýre projevujete se jako schizofrenik. Buď jste "vysokoškolák", nebo věříte ČSSD. Jak sám uvádíte obojí současně není možné.
Přeji hezký den.
0 0
možnosti

Totedyne

24. 3. 2005 19:45
Jirko nedoufej
Nová vláda ti zajistí opravdu něco jiného. O 10% nebo více % se zdraží potraviny a další zboží a služby, které má nyní DPH 5%. Přijdeš o řadu odečítatelných položek, pokud jsi nyní v 15% nebo 20% pásmu, pak se ti daně zvýší. Povině si budeš muset spořit na důchod, ale to můžeš nepovině dnes také. Budeš platit u lékaře a v nemocnici. Tvoje neregulované nájemné se příliš nezmenší, jen tě může těšit, že regulované nájemné tvých sousedů se přiblíží k tvé úrovni. Bude to podobné jako když v roce 1990 získala koruna svůj tržní kurz na úrovní volného veksláckého trhu.
0 0
možnosti