Diskuze

Škromach: Zeman má šance devadesát procent

ČSSD se otřásá v základech. Rozdělila ji kandidatura Miloše Zemana na prezidenta. Místopředseda Zdeněk Škromach patří mezi ty členy sociální demokracie, kteří Zemana tvrdě prosazují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bluda

21. 1. 2003 0:21
Motejl
Marek: Ja se osobne divim, ze Motejl se vubec mohl stat ministrem spravedlnosti. Je to osoba, ktera jakozto ridic v podnapilosti kdysi zabila cloveka. Jak se mohl vubec stat ministrem spravedlnosti??? A vy jeste chcete, aby tato "moralni velicina", ktera je v podstate vrahem, se stala prezidentem. To snad muze chtit jenom nekdo z CR, protoze slovo "moralka" ma zde velmi podivny nadech.
Ale koneckoncu odchazejici prezident take omilostnoval vrahy, takze tato nova polistopadova tradice by osobou Motejla mohla pokracovat. Anebo ne?
0 0
možnosti

kata

20. 1. 2003 14:04
fuuuuj....vsichni socani
Tak trosku mi nedochazi, jak je mozne, ze po trinacti letech jaks taks demokracie se dostavaji k moci zase ti levi!!! Zeman je s prominutim ceske prase upecene v kastrolu s becherovkou. Vzdyt on nema ani potuchy o tom, co je to diplomacie. Dovedete si po nekom jako je Havel predstavit na Hrade nekoho jako je Milos??? Ja tedy rozhodne ne. Skromach je jen novy druh komunisty...takovi nam tu opravdu chybeli!!!
0 0
možnosti

Macek

20. 1. 2003 12:35
Zeman bude nejlepším prezidentem od dob TGM.
To vím. Je to inteligentní člověk s velkými zkušenostmi, který naší zemi velmi pomůže. To, že se nelíbí němcům a rakušákům mi nevadí, naopak, utvrzuje mne to v dojmu, že snad lépe dokáže ubránit naši už tak dost děravou národní hrdost. ZEMAN FOR PRESIDENT!
0 0
možnosti

Pepan

20. 1. 2003 9:27
Ten Skromach, to je peknej padouch
, podle jeho odpovedi. Mluvi jako slizky had a intrikar, presne podle te pisnicky v pohadce Silene smutna prinzcezna  Kujme pikle, kujme pikle.....
0 0
možnosti

Libor

20. 1. 2003 7:35
Škromach
je zřejmě nedospělý člověk, který nad  sebou potřebuje silnou autoritu aby mohl žít. Zabetonovat politiku novou opo smlouvou a moci si dělat co chci. Nemuset se bát důsledků svých činů. 
0 0
možnosti

Věra

20. 1. 2003 11:30
Re: Škromach
Libore - to je hloupost, co píšeš. Každý za své činy zaplatí, dříve nebo později. Tomu se říká ZÁKON KARMY... neboť činy jsou zapsány v tzv. Akaša kronice (chceš-li kronice života každého z nás..)Takže neměj strach - lépe by bylo, kdyby si všichni lidé začali hlídat - MYŠLENKY-SLOVA-EMOCE-ČINY, aby byly jen dobré. To by se za čas změnil SVĚT - k lepšímu. Dříve ne!!!!!
0 0
možnosti

jenda

19. 1. 2003 22:16
Ač přívrženec ČSSD!
Kam tato strana spěje? Opakuje se historie minulého století? Fierlinger, Hájek, Laušman, Majer? Přitom by mohli přijít všichni na to, že M.Zeman je všechny přerůstá o dvě hlavy, a to ne svojí výškou postavy, ale svou nepřetvařující se osobností, která je ve světě vysoce hodnocena (samozřejmě kromě Arafata-teroristy a Sudeţáků-velezrádců Československa).
Kdyby on nebyl, mohli by se všichni ostatní na Strakovku dívat jen z druhého břehu Vltavy!!!
0 0
možnosti

moje

19. 1. 2003 17:19
Tady mate jasny priklad socanskeho intrikarstvi
A jak se konecne dovidame primo od nich samych.Nez by udelali neco pro republiku ,tak radeji intrikari pro sve vlastni koryta a nezastavi se pred nicim.Viz Srbove ,Kavani apod.Takova snuzka humusu ,chamtivosti apod ,co se pod jmenem soc.demokracie drzi v CR ,nema obdoby nikde na svete.A o Unionistech a Lidovcich ,ti vlezou do zadku komukoliv kdo je aspon pozve na pivo.A beda tomu kdo se odvazi vyjadrit svuj nazor. A jak sami vidite jsou schopni se podrezat mezi sebou kvuli 20Kc a to zde nekdo ocekava ze neco udelaji pro druhe,notabene pro republiku.Ne ani nejvedsi optimista.Fuj.
0 0
možnosti

Filip R.

19. 1. 2003 12:05
VYZVA K DEMONSTRACI
NAVRHUJI, ABYCHOM JESTE PRED ZACATKEM DRUHEHO VOLEBNIHO KOLA USPORADALI V PRAZE A V JINYCH MESTECH REPUBLIKY DEMONSTRACI. MUSIME DAT NASIM POLITIKUM JASNE NAJEVO, ZE O TAKOVE PREZIDENTY, JAKYMI BY BYLI ZEMAN A KLAUS SKUTECNE NESTOJIME. ANI ZEMAN, ANI KLAUS SE NA FUNKCI PREZIDENTA NEHODI. ZEMAN NEUMI VYSTUPOVAT A ZCELA ZAJISTE POKAZI DOBROU POVEST CR VE SVETE. KLAUS SICE DOBRE VYSTUPOVANI MA, ALE CHYBI MU ETICKY POHLED NA SVET. OBA JSOU ZAJISTE DOBRYMI POLITIKY, ALE NA FUNKCI PREZIDENTA SE PROSTE NEHODI. PREZIDENT MUSI BYT REPREZENTATIVNI A SMIRLIVOU OSOBNOSTI S ETICKYM VNIMANIM SVETA.
0 0
možnosti

Marek

19. 1. 2003 11:39
Zeman je negativním obrazem ČR
Podmínky k tomu,aby si národ svého prezidenta vážil, rozhodně pan Zeman nesplňuje.......proč se ČSSD tak bojí onoho sjednocujícího prvku napříč všemi stranami v podobě Judr.Motejla?....Mocenské zájmy Zemanovi kliky?
0 0
možnosti

Jirka

19. 1. 2003 10:47
Skromach?/??
Stebacke a podrazacke praktiky Skromacha a spol budou cim dal horsi. Jenom pockejte a uvidite....
0 0
možnosti