Saxofonistka Kateřina Janečková zahrála před bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem v Redutě. | foto: Michal Sváček, MAFRA

Staly se trapasy a Clintonovi dopsal fix, popisuje saxofonistka večer v Redutě

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Před dvěma lety si vydělávala na letenku domů v zaprášené ulici v Athénách, v úterý stála v červených šatech v Redutě a hrála pro Billa Clintona. „Předčilo to moje očekávání. Ale zpětně samozřejmě bojuji s nějakými pochybnostmi,“ říká saxofonistka Kateřina Janečková. V rozhovoru pro iDNES.cz popsala celý večer.

Svěříte se nám s nějakými „perličkami“ z koncertu v Redutě?
Představte si, že byly hned dvě. Zatím nehraji s kapelou, místo toho mám notebook, z nějž pouštím doprovodné písničky. Než jsem v Redutě nastoupila, ještě mi kladli na srdce, aby vše bylo co nejrychlejší. No a samozřejmě jsem zmáčkla „play“ – a nic se nestalo. Ale nakonec jsem restartovala program a vše už šlapalo. Jenže to byl teprve začátek!

Zpětně samozřejmě bojuji s pochybnostmi. Jestli jsem si to opravdu zasloužila. Teď se těším, že si trochu oddechnu a zapřemýšlím si nad tím. Že je za tím moje zásluha a tvrdá práce.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video