Diskuze

Trest smrti je barbarství, doživotí stačí, řekl Pelikán v Rozstřelu

Ministr spravedlnosti Robert Pelikán je proti znovuzavedení trestu smrti, považuje jej za barbarství. Uvedl to v úterním diskusním pořadu Rozstřel v rámci seriálu iDNES.cz Zločin a trest. Ten odstartoval exkluzivním průzkumem, v němž se Češi vyslovili pro tvrdší tresty či nižší hranici trestní odpovědnosti. Podle Pelikána se už tresty zvýšily.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Dobře, ať je trest smrti považován za barbarský... Já to vidím tak, že ZA BARBARSKÝ ČIN BY MĚL NÁSLEDOVAT BARBARSKÝ TREST!

Jinak tahle společnost skončí, protože ji rozvrátí barbaři!!!!!!!!

0 0
možnosti

Pan Pelikán je zcela,zcela mimo realitu. Přátele, postřílejte se,zabíjejte.Nic se Vám nestane. Pouze doživotí ale jistotu, že si budete dobře žít!!! Vynikající proslov pane Pelikáne, za takový proslov bych Vám dal taky 5 let jako zloději potravin.Vrah dostane pouze 4 nebo 5 let. A to už nepíši o tom BreivikuRv.

1 0
možnosti
LB

...no, doživotí bez možnosti předčasného propuštění je podle mne horší než trest smrti - poprava je jen okamžik ......to hnití v celách, kde se člověk po cca 10 letech stává pouhým chodícím živočichem - to je daleko horší trest !!

0 0
možnosti
MR

No nevím, zdali Breivik v cele hnije. Má tam i Playstation, sice jenom dvojku ale stěžuje si, že by chtěl už čtyřku... Já nemám ani ten první Playstation, bohužel...

0 0
možnosti
DT

No ale dva roky za dvojnasobnou vrazdu je trochu malo ne?

0 0
možnosti
PT

P37e78t34r 19T22y54č44k75a

11. 3. 2017 20:34

Podle diskuze bych rekl, ze by nebyl problem u nas zavest pravo saria.

0 0
možnosti
IP

Klidně doživotí, ale musí si vydělat na svoje náklady...občan platí vše...občan je novodobý otrok, nic víc

1 0
možnosti
VP

Trest smrti není barbarství. Barbarství je násilný trestný čin. Trest smrti za něj je racionální ochrana společnosti. A jejího materiálního a sociálního zázemí (tím myslím, neživení vrahů a brutálních násilníků po zbytek jejich života).

3 1
možnosti
MP

... barbarství je nechat bestiálního vraha žít !!!

5 1
možnosti
AD

Pelikán je zřejmě feminista! Jak označit když někdo schvaluje trest vězení pro hromadného vraha jako je Breivik za dostatečný! Při takovém hodnocení budou poctiví lidé brzy živit plné věznice nefachčenků!

2 0
možnosti
Foto

To si jen politici jistí zadní vrátka, co kdyby jednou jejich levárny a kolaborantství mělo být souzeno.

1 0
možnosti
DT

no jenze zapominaji na to, ze pokud bude jejich grazlovina potrestana, tak ti novi zavedou tez nove zakony a oni budou mit smulu

0 0
možnosti