JM

Paní Delacroix se do té skupiny političek, které náleží do skupiny natřásajících se tetek sama, možná nechtíc zařazuje. Při svých výstupech se vyhýbá odpovědím na choulostivé dotazy, je uštěpačná a stejně jako většina politiků i ona fauluje. Ani ona není arbitrem slušnosti v našem politickém rybníčku, nemá tedy právo se za něj vydávat.

PP

Petr Prokop

8. 5. 2024 13:57

Z politiky se vytrácí obsah, mluví do ní natřásající se ... Decroix.

:)))

MS

Že dnes volby vyhrává co nejčastější přítomnost v médiích je bohužel realita. A do popředí médií se dostanou jen křiklavé a agresivní zprávy. Cokoliv průměrného tam hned zapadne.

Racionální diskuze se nevede a odborná je pro konzumenty příliš složitá. Vítězí hesla :/

HU

Mně to připadá, že nejlépe se prodávají špatné zprávy s jednoduchým heslem, čím arogantnější, tím lépe. U těch si lidé mohou zanadávat lépe než když se něco povede. Dobré zprávy se dneska nenosí a taky se už skoro nikde nevyskytují. A celkově se z toho dá nabýt dojmu, že se máme hůř a hůř a ženeme se do apokalypsy.

MP

A ještě horší je, že se z politiky vytrácejí slušní a rozumní lidé

MB

Co si majorita elektorátu zvolila, to má. Něco to vypovídá i o struktuře obyvatelstva.

Foto

P40a90v42e65l 94F33ü84r38s35t

30. 4. 2024 11:04

Takovou sebereflexi jsem od Decroix nečekal... ale co z toho, když je jen "natřásající se tetka"...

Foto

Znám sympatičtější tetky než je tato natřásející se tetka.

MZ

Některé ty tetky jsou takové hodně přemoudřelé.

Foto

A diví se, že v dnešním světě převládá okázalost a forma nad obsahem? Jde o glanz, lesk a nafouklé bubliny. Langšádlovou vyhodili, protože neuměla prodat, komunikovat svou práci, ačkoliv svou práci dělala dobře. Proč by měla každé tetce a novináři vysvětlovat svou práci? Má jednoho šéfa a ten má její práci rozumět a ji hodnotit. A ten ji má také podržet, pokud je o kvalitě její práce přesvědčen. A ne aby o ní rozhodovala neodborná veřejnost. Toto platí na všech úrovních. Odborník nemá být politik.

HU

To zdůvodnění, proč musela paní Langšádlová odstoupit, mě taky zarazilo. Obzvlášť když z nich ještě vylezlo, že odborníci a odborná veřejnost její práci považovali za dobrou a úspěšnou.

Jenže dnes má větší úspěch ten, kdo uspořádá 3 tiskovky do týdne, než ten, který opravdu pracuje, ale není vidět.

Foto

Ubohá žena , ubohá politička ! Podváděla s umístěnou fotografií "spokojeného důchodce" ! Jde přes "mrtvoly" !

ZS

A jaké vize a odbornou způsobilost přináši ona vč. ODS? Jediné co slyšíme je program "antibabiš" a lži. Důvěra vlády je na nule, co slíbili porušili (pardon slíbili to co nemohli splnit, neboli nový eufemismus pro lež).

PJ

Že by paní Decroix byla zrovna taková výhra... 🤔 Člověk o nich neslyší po celá léta a když je před volbami,tak je najednou najdete všude...