Diskuze

Za rozpočty musíme vidět i lidské osudy, řekla ministryně Maláčová

„Rozpočtová odpovědnost je důležitá, ale nesmí to to být jenom o číslech, za těmi čísly musíme vidět i lidi a jejich osudy,“ řekla ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) v Otázkách Václava Moravce v České televizi. Přednášky o rozpočtové odpovědnosti nesmí podle ní být izolované od života, nesmí být centrem politického zájmu debaty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

M16a42r74k 22S38t69e79i90n

9. 4. 2019 14:14

Hlavně osud člověka z ČSSD soudružko. To je jak Božena Němcová V zámku a podzámčí, sentimentální zneužívání voličů.

0 0
možnosti
JN

J84a61n 74N24o52v80á60k

8. 4. 2019 21:44

Rozpočet musí mít pevné mantinely a mezi nimi ať si hrají politici své populistické hry. Ale vždy něco za něco, tj. pokud chci někomu přidat, musím někomu jinému sebrat.

0 0
možnosti
MK

Zase ta demokracie. ČSSD už jede další volební kampaň za cizí peníze. Už vidím ty hesla. Přidali jsme důchodcům, přidali jsme rodičům a přidali bychom víc kdyby nám to ANO umožnilo. Ale zlá Schilerová řekla nemám a nedám.

1 0
možnosti
DH

Bych se ani nedivil, kdyby si příště Vašek pozval Sira Desmonda Glazebrooka.;-D

0 0
možnosti
VK

Volejte řediteli (Moravec) neděle.

Chemikův (Kalousek) poskok kybernetik (Niedermayer) nezklamal. Ani jeden nemá ekonomické nebo politické vzdělání. Proti MSc. Dipl.Pol. Maláčové mohl Moravec nasadit trochu silnější kalibr. Plky o šetření už známe. Přestalo se platit 30Kč u doktora a světe div se, zdravotnictví se nezhroutilo. Přidalo se na platech - systém se nezhroutil. Zruší se karenční doba a opět se nic nestane. Je úplně normální, že v Rakousu, BRD a dalších státech dostává zaměstnananec plný plat i několik týdnů. Pouze hrabaví podnikatelé u nás budou řvát.

1 13
možnosti
RC

Takze byvaleho viceguvernera CNB povazujete za ekonomickeho laika? Ten, kdo se posledni mesice stavi do pozice ekonomickeho laika, je pani Malacova, pres sve vzdelani.

10 0
možnosti
JU

Tak proč potom třeba bankéři nevidí za každým bankovním účtem také lidské osudy?!Opět pokus udělat ze všeho bramboračku!Rv

0 0
možnosti
LP

Má pravdu, škoda, že není včele ČSSD.

0 0
možnosti
RC
OP

Už zase mě napadá jediné, totiž kokodák

3 2
možnosti
MF

Kačena by byla dobrá jako ředitelka školky, jako socanka v čele ministerstva, to je asi možný jen v dnešní babišovské éře

4 2
možnosti
JA

Kde jsem to jenom slyšel? Asi od politruka onehdá na PŠM: "Soudruzi, za vším je třeba vidět především člověka"

10 0
možnosti
LP

To je dobře, konečně se vracíme k tomu pozitivnímu, k odkazu moudrých.

0 1
možnosti