Diskuze

Ministr Blatný hájí povinné roušky ve fitness a při sportování uvnitř

Ani po protestech sportovních spolků a provozovatelů fitness vláda neuvažuje o tom, že by přehodnotila povinnost nosit ve vnitřních prostorech i při sportování roušku. „Když jsou v uzavřeném prostoru fyzicky aktivní lidé, tvorba aerosolu je nepochybná,“ hájil povinnost nosit roušky v uzavřených prostorech i při sportu ministr zdravotnictví Jan Blatný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tuším jak to u nás bude fitko řešit. Selským rozumem.

0 0
možnosti

Taky velice ráda sportuji. Považuji to za součást zdravého životního stylu, posilování imunity, kterou dnes potřebujeme. Názor p. Blatného je nepřijatelný. Roušky při sportu škodí. ... přidávám odkaz .. myslím, že jóga je sport, kde je dýchání velice důležité a určitě přispívá ke zdraví a imunitě.

Přátelé,

vhledem k současným podmínkám otevření studií (praktikování s rouškou ) jsme se rozhodly ještě do konce týdne NEOTEVŘÍT !

Důležitost a kvalitu dechu na lekcích zdůrazňujeme často....asanová praxe s rouškou je vlastně takový protimluv, něco pro nás nepředstavitelného, něco, co nám může spíše přivodit zdravotní rizika než jakékoli benefity s praxí jógy spojené...

.

POKRAČUJEME TEDY ON-LINE

.

Děkujeme, že jste stále s námi!

Namaste

0 1
možnosti

Zrovna jógu můžete cvičit doma. Tak neblázněte.

0 0
možnosti

T28o17m 37D90v59o88r82a58k

1. 12. 2020 16:40

Vcera jsem si byl zacvicit ve vlastni posilce. Celou dobu rouska. Normalni bezny trenink celeho tela. Benchpress, mrtvej tah proste vse. Problem nula, vubec zadny omezeni... Opravdu jsme se neudusil, vubec mi to nevadilo. Kdyz byla rouska mokra, vzal jsem si jinou. Tak tady prosim nebrecte.

3 2
možnosti

Nevím jak cvičíte... asi dost špatně!!!

1 2
možnosti

Obhajovači sportů v uzavřených prostorách dostali šanci a stále reptají. „Jsem si vědom, že zvlhlá prodýchaná rouška není optimální“ postoj ministra jasně uvádí. . Každý kdo si není schopen odpustit kolektivní funění v uzavřených prostorách má teď možnost si vybrat. Zda s rouškou uvnitř, nebo zda s bez roušky venku.

2 11
možnosti

Venku? V tomto počasí? Vy aspoň občas sportujete? Asi ne, že?

0 2
možnosti

Je to nesmysl, a pokud to zdůvodňuje ještě k tomu aerosolem, tak to je ještě absurdnější. Rouška totiž vůbec proti aerosolu není účinná, jen proti velkým kapénkám.

2 1
možnosti

M62a52r15t65i52n 49V77a66l88a

1. 12. 2020 11:18

Vláda zastává názor, že největší nebezpečí pro lidské zdraví je sport, a proto vymýšlí až absurdní omezení či - pokud sportování připustí - tak absurdní podmínky k jeho provozování. Navíc jde o direktivní mocenská nařízení neopírající se o žádná data, prokazující epidemiologické riziko sportu a jsou jen ukázkou bezradnosti vlády a snahy o akčnost za každou cenu.

8 1
možnosti

Tvrzení, že "vláda zastává názor, že největší nebezpečí pro lidské zdraví je sport je lež".

1 1
možnosti

To nám to ta vláda a Blatný vymýšlí ale PSÍ kusy...Rv

1 0
možnosti

Že bych šel hrát tenis s rouškou mě teda fakt nenapadlo a ani to nebudu dělat. Připadal bych si jak idiot. Nevím koho bych tak na kurtu mohl nakazit když jsem tam jen s protihráčem který je ode mě hodně daleko.

4 0
možnosti

Velmi smutné, když lékař hájí roušky při sportování. Ale zase začínám chápat, proč přešel do politiky. :-)

10 1
možnosti

Nemanipulujte hloupě. On říká, že pokud si někdo ten sport v kolektivu a v době pandemie nedovede odpustit, nechť alespoň použije roušku.

1 10
možnosti

Jedna věc jsou lebkouni co to vymýšlí, druhá věc jsou obyčejní lidé, co to hájí jako svůj život. Nevím kteří se mi hnusí více.

6 0
možnosti

je pravda, že vznik hnutí uctívačů roušek je vládní PR majstrštyk.

3 0
možnosti