Diskuze

K „brutálnímu“ úniku informací z okolí Tuhého nedošlo, naznačil Blažek

Výslech Milana Vaculíka z GIBS před sněmovní vyšetřovací komisí odhalil, že k údajnému „brutálnímu“ úniku informací z okolí policejního prezidenta Tomáše Tuhého nedošlo, informoval předseda komise Pavel Blažek. Z výpovědi Vaculíka vyplývá, že během vyšetřování došlo k chybě, kterou přebraly další orgány.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PO

P76a50v68e30l 83O14t21t82l

13. 11. 2016 20:27

Teď jsem se dočetl, že k brutálnímu úniku informací z okolí p. Tuhého nedošlo, zato došlo k brutálnímu úniku informací o výzdobě jeho uniformy a o stavu vyšetřování přímo od předsedy komise, přestože se dušoval, že před dokončením vyšetřování k ničemu takovému nedojde.

Ale on už se asi nemůže dočkat, až oznámí "Dámy a pánové, zjistili jsme po půlroce intenzivního zkoumání jedné SMS, že přes ní k úniku informací nedošlo. Očekávejte v tomto smyslu senzační odhalení."

A tím bude vyšetřování o podezřelém pozadí reformy policie uzavřeno. Následně se toho chopí p. Chovanec a podá trestní oznámení na "neznámého pachatele" pro podezření z přípravy puče proti prezidentu policie (to už jsem fakt někde četl ;-D).

Pak už zbývá udělit další plaketu p. policejnímu prezidentovi za to, že se nerozbrečel p. Blažkovi na rameni. Podle fotky k tomu nemá daleko - to asi z vděčnosti. ;-)

0 0
možnosti
LN

Tady se mnoho diskutujících domnívá, že tato parlamentní komise opět nic nevyřeší, mně se ale zdá, že to, jak byl p. Šlachta nahněvaný, že proti němu něco má a on už to ví. Manipulace s telefonátem je zřejmě jemu a p. Ištvánovi připisována a třeba se ještě dočkáme nějakého obvinění.

1 0
možnosti
JK

Blažek a Korte to je stoprocentní záruka, že nebude shledáno jakkoliv pochybení. Klasik by rekl: udělali kozla zahradníkem.

3 0
možnosti
JV

Brněnský Don Pablo byl jako šéf nejnezávislejší vyšetřovací komise zvolen naprosto vhodně. Garantuje kontinuitu vládnutí v této zemi. Tak důležitou pro naší mladou demokracii.

0 0
možnosti
KC

Blažek odkývá cokoliv, je to jeden z flagrantních variací na téma "kozel zahradníkem".

3 1
možnosti
Foto

Žádná parlamentní komise nikdy nic nevyšetřila a tahle bude stejná. Je to jen taková šalba pro pár ovcí aby se neřeklo, že parlament nic nedělá....:-(Rv

2 0
možnosti
PN

P51e95t33r 70N45o18v79á77k

11. 11. 2016 2:45

pokud bude velký zájem a vliv

NIC se nevyšetří

NIC

a navlíknout to lze na kdejakého "bílého koně"!

2 0
možnosti

Ale pozor, na tom si přece majitel těchto novin založil velmi útočnou kampaň. A když si na ni Sobotka stěžoval, pan Babiš byl "šokován", protože se přece vždy snažil být věcný.

0 0
možnosti
VH

Spolupráce ČSSD-ODS vždy skončila bezpečným zahráním do autu.

Volby jsou za necelý rok, snad si to budeme pamatovat

4 2
možnosti

Já bych si především zapamatoval, že tu komisi tvoří po jednom zástupci sedmi stran, takže pokud by existovala nějaká koalice ODS a ČSSD, tak zbývá dalších pět členů. A dále pak bych si pamatoval, že pan Babiš vůbec nepočkal na výsledek a s pana Šlachty, který byl nařčen z toho, že jde panu Babišovi na ruku, čímž porušuje nestrannost policie, rovnou udělal náměstka u celníků, takže tím potvrdil, že na těch spekulacích byl notný kus pravdy.

3 0
možnosti
JB

J28a14n 84B20a35r52t58a

11. 11. 2016 1:09

Predseda komise Blazek, to je verohodnost jakehokoli setreni na entou.....

3 2
možnosti