Diskuze

Nedali odměny, řekl řidič sanitky a má padáka. Reportéra vyrazili ze dveří

Řidičům sanitek garantuje vyhláška ministerstva zdravotnictví odměnu 75 tisíc korun za nasazení během koronavirové epidemie. V Novém Bydžově na Královéhradecku však zdravotníci dostali jen pětinu, a to až po urgenci, informovala v pondělí Česká televize. Jeden z řidičů navíc dostal výpověď poté, co televizi na případ upozornil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zpronevěra třeba...nic?

2 0
možnosti
Foto

„V případě, že zaměstnavatel odmítne tyto odměny vyplatit, tak sice neporuší žádnou právní normu, na druhou stranu však není vůči svým zaměstnancům férový, jelikož si přivlastní prostředky, které byly určeny na výplatu mimořádných odměn,“ uvedli v e-mailu řidičům sanitek pracovníci Odboru regulace cen a úhrad ministerstva.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ridic-sanitka-odmena-epidemie-koronavirus-vypoved-bydzov.A210615_092839_domaci_pmk

Jednoduse je ukradly!

2 0
možnosti

Prostě český podnikatel a jeho chování vůči zaměstnancům. Jak typické...

3 2
možnosti

No, měl by si ten Vojtěch udělat pořádek v rodině !

0 2
možnosti

Proč k tomu ministr Vojtěch mlčí ?

0 2
možnosti

Kolikrát řídila samotná paní majitelka?

2 0
možnosti

Pokud stát či pojišťovny pošlou extra peníze, mají je poslat subjektům jako účelově vázané, takže jejich utracení jinde (jako v tomto případě) by pak bylo porušením rozpočtové kázně se všemi z toho plynoucími důsledky.

9 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti

P88a16v11e60l 12H87o22l30u56b

15. 6. 2021 19:24

Tak kampak asi majitelka pojede na dovolenou ? Každého řidiče "okradla" o cca 60 tisíc, pár řidičů má, tak to bude fajn dovolená. Je asi "radost" pracovat pod takovou "podnikatelkou - zlodějkou".

17 0
možnosti

Majitelka nic neukradla, takze zlodejka to neni. Pokud byla, bylo by velmi snadne zazalovat. Rozhodne se ale chova neferove, normalni clovek by pod takovym sefem nepracoval.

3 0
možnosti

Jo bohužel běžné praktiky u zaměstnavatelů něco se ti nelíbí tak letíš nic nového jen tady je to obestřeno covid rouškou.

3 0
možnosti

jj tak dnes i staci neco spatneho rict v praci a aktivni kolega nahlasi a je po praci ;-D

2 0
možnosti

Potom přijde další krize a ti lidi se vám potom vykašlou dělat nějakou obětavou práci, kterou jim nikdo ani nezhodnotí.

1 0
možnosti