Diskuze

Kompromisy, rozvážky a krabičky. Jak je na tom po roce česká gastroscéna?

Jak se teď žije českým restauratérům a kuchařům? Časopis TÉMA oslovil zástupce devíti různých tuzemských podniků. Pension Chalupa, restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, Nota Bene, La Veranda, Lagarto, The Eatery, Meat Vandals, Café Buddha, Gourmet Pauza. Někteří otevřeli okénko a bojují, jiní radši zavřeli a čekají na lepší dobu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jsem se lekla, že bude chybět tlačená Degustacion.

Redaktoři tam asi vždycky dostanou zdarma najíst.

0 0
možnosti
DK

Jak se teď žije českým restauratérům ? Časopis TÉMA oslovil zástupce devíti různých tuzemských podniků.

Pension Chalupa, restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, Nota Bene, La Veranda, Lagarto, The Eatery, Meat Vandals, Café Buddha, Gourmet Pauza

.

Doufám že žertujete :-P

0 0
možnosti
PS

Restaurace, respektivě nyní spíš výdejny, pokud vaří dobře mají na půl vyhráno přežít, lidi si je najdou a po tom co se to uvolní budou těžit z větší poptavky než kdy před tím. Můj názor.

0 0
možnosti