Diskuze

Čtvrtina lidí odmítá očkování, přesvědčilo by je prokázání účinnosti vakcíny

Jak dopadá očkovací kampaň na společnost a jestli má vůbec na lidi vliv, zjišťovala výzkumná agentura Nielsen AdMosphere pro kampaň „Udělejme tečku“. Z výzkumu také vyplývá, že zhruba třetina dotázaných se kvůli kampani nechala naočkovat. Dalších 37 procent respondentů si zlepšilo mínění o očkování. Někteří však uvádí, že se nechali očkovat pod tlakem svého okolí. Necelé dvě pětiny by bralo, aby očkování bylo povinné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

M96i50r45e30k 64B32á57r73t59a

15. 7. 2021 11:15

Dokažte mi že protilátky nemám a nechám se naočkovat. Kdyby dělali test na protilátky, nejspíš by s tím mělo problém daleko míň lidí.

0 1
možnosti
RB

Protilátky vždy casem zmizí. Nastupuje pak buněčná imunita.

0 0
možnosti
MH

A ktera je kvalitnejsi i na mutace Vektorove napr Johnson & Johnson nebo Pfizer? :-)

0 0
možnosti
SR

Prvni dve davky mne presvedcily jen o tom, ze uz nikdyvice

0 3
možnosti
MH

Proc? Horsi reakce? Rikaj prece jasne ze to je dobre, ze je znamka ze matros maka a pusobi :-P

2 0
možnosti
Foto

Děkujeme všem nenaočkovaným za budoucí lockdowny.....

3 7
možnosti
Foto

To podekujte jedine takovym, jako jste vy

0 0
možnosti
PK

P12e49t47r 83K37a82č78e55r

15. 7. 2021 6:27

Zemanku z tebe by mel kazdej diktator vlhky sny. Kdo se nenaockuje, mel by zalezt doma a treba umrit hlady. Silny kafe, fasista jak vino. Ses proste produkt soucasne celosvetove propagandy. K zbliti.

4 0
možnosti
Foto

Presvedcilo by je prokazani ucinnosti vakciny? To urcite, ale predevsim bez vedlejsich ucinku ... Kdyby se zrusilo informacni embargo, nebylo by prilis o cem diskutovat ;-)

5 1
možnosti
OZ

Tak jsme se tady vykecali, ale dokud nebudou mít politici rozumnou míru jistoty, že se covid zase nerozjede, nebude zabíjet lidi po stovkách denně, nebude hrozit zahlcení zdravotnictví, nic moc se nezmění. A to pod žádnou vládou. Letošní jaro bylo dostatečně odstrašujícím příkladem pro všechny a nikdo nebude chtít opakovat Babišův experiment, Babiše samotného nevyjímaje.

Očkování zatím zůstává jedinou efektivní prevencí, když pomineme restriktivní opatření. A pokud nebude dostatečná proočkovanost nebo se neobjeví něco jiného, co šíření nákazy a riziko těžkého průběhu dokáže efektivně (a prokazatelně) eliminovat na minimum, ty restrikce tady zůstanou. A bude to vina odmítačů očkování.

1 6
možnosti
PS

...nebo je nežádoucí o následcích nežádoucích účinků podávat informace...

9 0
možnosti
TC

Cože? O nežádoucích účincích jsem věděl a měl jsem je. Pokaždé to byl jeden den. Následky? Žádné. Když se hodně nachladite a máte horečky, taky máte trvalé následky?

0 0
možnosti
Foto

Dal bych nepovinné očkování, ale pokud by člověk onemocněl, tak by si vše musel hradit z vlastního.

3 11
možnosti
JK

Jedině když totéž s kuřáky, otylci a opilci ;-D

7 1
možnosti
Foto

P62a33v17e58l 28P50e96c27h

14. 7. 2021 15:29

Narazili jste na kampaň? Co to je za otázku? Zaprvé kampaní bylo víc od různých zadavatelů a zadruhé je těžké říct, co je vlastně kampaň. Třeba i tento článek je svým způsobem kampaň.

Pokud vezmu zrovna tu televizi, zmíněnou v článku jako nej, tak tam jsem kampaň nezaznamenal. Zato jsem tam zaznamenal výraznou nepravdivou kampaň, jak kolik peněz tato vláda dává v různých programech podnikatelům - každý den, na více kanálech, v hlavním čase před zprávami. Proč tam teď není reklama na očkování?

0 1
možnosti