Diskuze

Prodejci kaprů nešidí. Skoro

"Tak dvě kila šest set padesát," hlásí prodavač na Karlově náměstí v Praze hmotnost šupináče, který se mrská na vahách. Ručička sice z naší strany ukazuje o čtyři deka méně, ale ani nemrkneme a zaplatíme sto devadesát devět korun, vyžádáme si stvrzenku a prodavač se s námi vesele loučí...
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Martin Slovák

22. 12. 2006 12:09
Ty voe když to vidim tak je mi blbě

žrát takovej hum*/us jen kvůli tomu že to je humusácká tradice FAKT NEBUDU :-©

0 0
možnosti
J

Jan.Emil

22. 12. 2006 10:11
Pokuty by se neměly vybírat za blbosti.

Ty pokuty stejně zaplatíme MY spotřebitelé. Je to ve skutečnosti další spotřební daň anebo doplněné %DPH.

Každá pokuta pro hloupost prodejce namíchne a výsledkem je zvýšená cena, aby se odškodnil nejméně dvojnásobně. Faktem však je, že stát taky chce svůj díl, provoz státu je nákladný a kde má stát pořád  brát?

0 0
možnosti
GC

makarimasta

22. 12. 2006 9:52
letos

nemrzne a na vaze proto nezustava led, na tom se dalo vydelat nejvic 

0 0
možnosti
JR

regazzi

22. 12. 2006 9:44
,?

Mne by jenom zajimalo, jak kontrolori umi zjistit na vaze u ziveho kapra, ktery se na vaze mrska jak o zivot (doslova;-D) rozdil 4 deka ?????;-D

0 0
možnosti
PD

LazyFatMan

22. 12. 2006 9:44
Monty Python

Tak za připomenutí scény s papouškem přibitým na bidýlku z M.P. má u mě autorka sto bodov!

Ten papoušek není mrtvý, jen si tak hoví." ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TF

fenol

22. 12. 2006 9:13
prej s hygienou

Často se stane, že ani veliká snaha o kaprovo pohodlí není nic platná a ryba uhyne. Mnozí by jistě leklou rybu hned vyhodili, ale pokud nepožila žádnou nebezpečnou látku a uhynula pouze v důsledku nedostatku kyslíku, není důvod se obávat, že je její maso nejedlé. Naopak je velmi dobře odkrvené do dutiny břišní, a může proto dokonce lépe chutnat než maso špatně zabité ryby.

0 0
možnosti