Pro fanoušky AC/DC budou připravené tramvaje

  • 1
Břevnov - Tramvajový provoz mezi zastávkami Malovanka v Bělohorské ulici a Hradčanská bude po koncertě kapely AC/DC na půl hodiny posílen. Na nápor fanoušků budou tramvaje připravené ve zvýšené míře od 23:15. "Na spoj jedoucí z Malovanky ve 23:45 bude navazovat poslední vlak metra do centra, který ze stanice Hradčanská odjede minutu po půlnoci," uvedla mluvčí dopravního podniku Zuzana Knoblochová.

K dopravě na koncert mají podle ní lidé využívat pravidelné linky číslo 8 ze zastávky Hradčanská a číslo 22 a 23 ze stanice Malostranská.

Policie už dříve upozornila, že kvůli koncertu bude od dvaceti hodin do půlnoci uzavřena Vaníčkova ulice mezi ulicemi Bělohorská a Atletická. Řidiči úsek objedou ulicemi Pod Stadiony, Atletická, Běžecká, Maratónská, Diskařská a Bělohorská. Autobusy a nákladní automobily těžší než 3,5 tuny budou jezdit ulicemi Pod Stadiony, Atletická, Tomanova a Bělohorská.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video