Diskuze

Kolik stojí nový prezident? Do vyhlášení voleb není limit, kritizují experti

Česko je oblepené reklamou na Karla Janečka, generál Petr Pavel objíždí republiku s přednáškami a bývalý premiér Andrej Babiš pořídil obytný vůz, aby mohl vyrážet za lidmi. Více či méně přiznaní kandidáti na prezidenta se snaží už nyní zapsat co nejvíce do povědomí lidí. A zákon je nijak neomezuje – nic z toho se nepočítá do limitů na prezidentskou kampaň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Ctu i zahranicni zpravy a tak vim, ze nedavno tu informovali o tom, ze ve Francii ma jit pres.Sarkozy do basy na 2 roky, pac prekrocil limit kampane, nekdy pred 6.lety. Nakonec se dohodli na domacim vezeni. Jacq.Chirac mel take problemy - na jeho kampani pry pracovali urednici parizske radnice.

0 0
možnosti

I11v28o 40Š28i73m30e43k

10. 2. 2022 7:20

Komupak se nelíbí neexistence limitu??? Vždyť ani u jedněch voleb tenhle limit neexistuje!!! Vzpomeňte si na poslední volby, když ta "slavná" pětikolka, když se tak ještě nenazývala už 3/4 roku (!!!) před vyhlášením voleb vedla mohutnou volební antibabiš kampaň. A to jim nevadilo.

0 0
možnosti
JV

Opozice ma na oponovani pravo, ty chytraku !

0 0
možnosti
BH

Já bych se spíše ptal, co nás stál a ještě bude stát ten současný.

Hodně drahý špás a hodně ostudy..

1 0
možnosti
TN

experti kritizují, že do vyhlášení prezidentských voleb není limit. A když Zeman vyhlásil sněmovní volby moc brzo, tak se zase nadávalo, že od vyhlášení se jim počítají výdaje do limitu.

0 0
možnosti
PB

Tak mne se v poslednich letech zda, ze prezident je i zadarmo drahy...

2 3
možnosti
TT

Ano, podpora třetích stran může být masivní, ač není v 10 mio. zahrnuta. Kampaň, kterou vedla média pro knížepána a akademika, by ti dva mohli uhradit jen pomocí dvou tiskáren peněz rotujících naplno.

9 0
možnosti
KV

Ač sama expert, myslím si, že prezidentské volby nejsou o penězích, takže limity na kampaň jsou nesmysl. Ostatně dostávají snad neúspěšní kandidáti nějaké peníze od voličů v případě (ne)úspěchu podobně, jako u voleb parlamentních? :-)

4 2
možnosti

A30d18a39m 53Š44k17a14c12h

10. 2. 2022 6:16

Vše je o penězích. Když se někdo bude propagovat na každém billboardu, tak se do podvědomí obyvatel zapíše mnohem víc, než někdo, kdo je nemá.

2 0
možnosti

Prosím jakýkoliv, jen ne z trojice Bureš, Klaus a Janeček, děkuji

2 5
možnosti
AU

Ač ateista, věřím bohů, ač antimIlitarysta, věřím armádě, ač člověk, věří lidem.

0 0
možnosti
OH

To bude zase AB na nás všude vyskakovat a všechny PR články o něm budou novináři dobrovolně napsané, takže se nebudou započítávat do kampaně. A na ostatní se vždycky špína taky najde. Bude to opět nedůstojná volba. :-(

4 6
možnosti

A11d21a87m 47Š21k13a86c12h

10. 2. 2022 6:15

Ještě, že tenkrát nekoupil Blesk. To bychom se předchozího premiera asi nikdy nezbavili...

0 1
možnosti