Diskuze

Zemanovo poslední vánoční poselství. Připomeňte si předchozích devět

Naposledy letos jako prezident, již podesáté, přednese Miloš Zeman své vánoční poselství. Jako každoročně na svátek svatého Štěpána 26. prosince, tedy v den, na který připadá druhý svátek vánoční. Protože půjde o Zemanův poslední vánoční projev v roli hlavy státu, je to dobrá příležitost ohlédnout se za tím, co měl na srdci při předchozích projevech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Nejhorší prezident v dějinách republiky České i Československé.

2 0
možnosti
DH

Proč bych si probůh měl kazit krásný sváteční den tlacháním tohoto nýmanda? To je prezident těch co ho volili a nikoliv můj. Já bych se hanbou propadnul, kdybych byl jeho voličem.

5 0
možnosti
KH

Ač ateista-diky Bohu, že poslední🤪

4 0
možnosti
JF

J90a43n 72F94i28l10i82p

25. 12. 2022 17:38

Už se těším na nějaký vtipný bonmot

0 2
možnosti
ZS

Konečně pořádný článek o Zemanovi. ;-D Minule to byla bída - článek o tom, že věnoval více jak 16 milionů korun Klokánkům. Kolik u toho článku bylo příspěvků? Na prstech jedné ruky bychom je spočítali. A žádný nebyl o tom, že ač jsme měli před ním daleko bohatší prezidenty, nikdo z nich nedal ze svého tolik peněz.

1 2
možnosti
BH

Nevím, zda je to pravda, ale pokud ano, nezapomeňte, že na Hradě jsme jemu a jeho partě platili chlast a nejen ten, my všichni a to bylo zatraceně drahé....

4 0
možnosti
MK

Dědoušek přesně deset týdnů před koncem upustí zas něco žluče neuznalého génia. Ing. Miloš Zeman je prezidentem, je to ale pro mě jen strpěná instituce, jako s člověkem s ním nechci mít nic společného.

4 0
možnosti
BH

Jedno ale dokázal, společně s Gottwaldem je na oné pomyslné špici...

1 0
možnosti
JK

J32i67ř44í 72K71y53t39k60a

25. 12. 2022 16:24

Vánoce jsou svátky klidu a míru a ne jedu a síry. Miloši, dej si v klidu cukroví a frťana a už prosim tě nevylejzej!

6 0
možnosti
Foto

Poslouchat to nebudu, jako jsem si neposlechl těch devět předtím. Jenže dříve to bylo z aktivního odporu k Zemanovi, dneska už jen z nezájmu o něj či o cokoliv, co by mohl říci. Zeman politicky skončil spolu s ruskou invazí na Ukrajinu. Porazil a znemožnil sám sebe a já nemám, co horšího bych mu mohl přát. Celá jeho politická kariéra a odkaz pohřbeny chybným úsudkem a volbou "přátel". Nemám, co dodat, jen že jsem to říkal deset let...

4 0
možnosti