Diskuze

Babiš chce, aby prezident Zeman podepsal pandemický zákon už v pátek

Premiér Andrej Babiš chce, aby prezident Miloš Zeman ještě v pátek podepsal pandemický zákon. Chce tak učinit v případě, že Senát vrátí upravený zákon Poslanecké sněmovně a ta ho v pátek na mimořádném jednání schválí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To nevím jestli půjde, on už totiž nabalzamovanej...

1 0
možnosti

pánové, práce kvapná, málo platná...času na zpracování a připomínkování bylo dost. kdybyste stále neházeli vidle do jednání, nemuseli byste teď všechno honit na poslední chvíli. nebo si snad představujete, že Senát odflákne svoji práci jen proto, aby vám vyhověl a pak bude v účinnosti podobný paskvil jako vaše slavná nařízení?

2 0
možnosti

A já chci, aby Babiš skončil už ve čtvrtek...

3 0
možnosti

Mikromanagement: jedna osoba zaujme násilný až šikanózní přístup u kontroly a vlivu na ostatní členy skupiny, nadměrná posedlost nejjemnějšími detaily způsobuje přímé selhání manažerské schopnosti soustředit se na hlavní úkoly, problémy a rizika.

Mikromanažer sleduje a hodnotí každý jednotlivý krok procesu a vyhýbá se delegování svých pravomocí; je obvykle podrážděn, když podřízený přijímá rozhodnutí, aniž by je s ním konzultoval, i když je to rozhodnutí v rámci podřízené úrovně; často žádá o zbytečné a příliš podrobné zprávy („reportománie“); má tendenci nadměrně se soustředit na procedurální triviality (chce podrobnější zprávu, než vůbec dokáže zpracovat) než na výkon, kvalitu a výsledky - to vede k odkládání rozhodnutí, zatemňuje celkové záměry a cíle, vede různé části projektu proti sobě. Mikromanažer s narcistickou tendencí tak postupuje záměrně a strategicky, aby získal uznání za dobré výsledky a současně posunul vinu za špatné výsledky na podřízené. Při odmítnutí podobnému tomu, jaké se vyskytuje v návykovém chování, budou mikromanažeři často vyvracet obvinění z mikromanagementu tím, že nabídnou konkurenční charakteristiku svého stylu řízení, například „strukturovaný“, „organizovaný“ nebo „perfekcionistický“. Pokud manažer začne vykonávat práci pracovníka, třeba i efektivněji než pracovník, výsledkem je pouze neoptimální řízení: společnost trpí ztracenými příležitostmi, protože tito manažeři by firmě sloužili lépe, kdyby vykonávali svou vlastní práci. V mikromanagementu manažer nejen že říká podřízenému, co má dělat, ale diktuje, aby se práce prováděla určitým způsobem bez ohledu na to, zda je tento způsob nejrychlejší nebo nejúčinnější, anebo zda je taková instrukce nezbytná.

0 0
možnosti

Já, Já, Já... JENOM Já.....

Já chci, aby Babiš vypadnul .... už včera.

2 0
možnosti

J45a34n 93P42o21k27o59r25n53ý

23. 2. 2021 19:21

A nebylo vy divné, kdyby to nechtěl?;-)

1 0
možnosti

Hlídá vůbec někdo ve Sněmovně, aby ta poslanecká tvořivost nevyráběla takové zmetky ?

4 0
možnosti

Kdo by to tam mohl hlídat? To přece hlídá právě Sněmovna jako celek.

0 0
možnosti

To by bylo, aby komouš něco estébákovi něco nepodepsalR^

8 1
možnosti

Pane Bureši neopakujte stejné chyby Vašich učitelů mikromanagementu před 70 lety a raději začněte důvěřovat všem kolem Vás. Bude líp...

1 0
možnosti

J52a58n 83N36o68v32á56k

23. 2. 2021 18:21

Bureš je schopný doručit v pátek k podpisu na Hrad i Senátem neschválený zákon....;-)

5 1
možnosti