Diskuze

Česko jako pračka peněz. Desítky miliard z Východu protečou zemí a mizí

Tuzemské účty slouží jako zastávka pro podezřelé peníze z Východu. Podle expertů se tímto způsobem proženou českými účty až desítky miliard korun. Dotazy na jejich původ v zemích bývalého SSSR narážejí na hradbu mlčení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P76e40t49r 38M50i79n96a80r

28. 8. 2020 16:37

No když o tom nasmolí článek pražský novinář, tak něco na tom bude. A Česko přece má BIS. Ne ? Aby to Českem mohlo, jak říkají protékat, někdo v Česku v tom musí jet také. ne ? Nebo je to další skřípal ? Navíc. Banky na území ČR, mám ten dojem, jsou v rukách zahraničních bank, kdy v těch zemích je peý ještě větší demokracie, než v ČR. Jak to vše funguje ? Čí že peníze a kde mizí ? Nejjednodušší bude viníkem označit ruského vládce a vymalováno. Ne ? Pražáci milí ?????? ;-D

1 1
možnosti
MN

Tak už alespoň víme, čím se u nás ti Rusové skutečně živí, když jich je tu tolik usídlených a moc chudě věru nevypadají a nežijí...

3 0
možnosti
MV

Skoda ze prese mne nikdo nechce nic vyprat

0 0
možnosti
AJ

ty nevíš jak končí bílí koníčci? 8-o

1 0
možnosti
AJ

já to nechápu, to není možné nastavit pravidlo třeba že u částek nad 1.000.000 EUR, které teď přišly na účet, proběhne převod do zahraničí nejdříve za 48h, a speciálně pokud je ten převod do zemí jako Barbados, Kajmany... ?! A pokud se to odesilateli nelíbí, ať použije banku v jiné zemi.

A dokud nepřijde odpověď na původ peněz tak peníze nikam prostě neodejdou. Co je na tom složitého?!

Jasně, vím že to vidím moc jednoduše, ale není v jednoduchosti občas "síla"?

A také mi nějak uniká jak jsou ty účty zakládány, já bez občanky jen tak účet v Česku nezaložím, firmy také musí doložit že existují... .

0 1
možnosti
Foto

Co vlastně tady všichni ti bývalý občané SSSR, co skoupí většinu z těch málo bytů, co se tu postaví, dělají? Ty novostavby, to je normální ruské ghetto... ti rusové ani nepotřebují umět česky, oni si tady žijí svým životem ve své komunitě...

6 1
možnosti
AS

Ministersto financí má asi příliš práce se zaklekáváním....na tohle už nezbejvá čas.

1 0
možnosti
JS

Tak mělo by se napsat EU pračka peněz, jelikož to se děje všude, nejenom v Česku, takhle to pak vypadá, že jen my jsme ti špatní a je to tím pádem zavádějící informace a hlavně na západ od nás už je prali dávno před námi, my se chytili až po revoluci známou Klausovou větou o špinavých penězích;-).

0 0
možnosti
AJ

to se děje po celém světě, nikoli jen v EU

1 0
možnosti
PK

...takže žádní experti, ale neználkové, něco jako Karoch!! ! Měl jsem za to, že banka musí každý podezřelý vklad okamžitě hlásit. Takže banky v tom jedou také!!

3 0
možnosti
JS

tak samozřejmě, ale ne jen ty v Česku, samotná bundesbank měla také slušnou aféru s praním špinavých peněz, takže tady jen někdo znovu objevil ameriku;-)

0 0
možnosti
PB

takto to funguje i ve švýcarku a jiných zemí. původem peněz nejsou jen rusové, jak se snaží další antiruský článek naznačit, ale i z itálie, německa, polska , prostě všude tam, kde se vyskytuje nějaká ta mafie co se zabývá vším možným.

3 1
možnosti
JV

Švýcarský banky hlavně mají na triku židovské peníze ulité nacisty, které už jim zůstaly.

2 0
možnosti
MT

Ach Česko, nádherné, úžasné Česko, nejlepší podvodníku a kriminalníku ráj na světě.

:-/

0 0
možnosti
MH

No hlavně aby zaplatili poplatky za převod na účet, pak je to v pořádku. Jinak mi přijde směšné, že v dnešní době počítačů, databází a rychlých sítí nejsou schopni rychle detekovat, že na účet xy přišla velká suma peněz. Samozřejmě, že to jde, když se chce, ale proč? Za prvé poplatky za převod velkých peněz budou jistě nemalé a za druhé ty peníze ničí nebo odsávají kapitál z Ruska a z východních zemí a to se dnešním "demokratům" líbí. Ovšem neuvědomují si, že jejich medicínu budou ordinovat i jejich nepřátelé, dříve nebo později. Tak např. USA financují neziskovky po celém světě, kde dělají rozvraty a bordel, ale nakonec ty neziskovky ničí i samotné Spojené státy.

1 1
možnosti