Diskuze

Jen ať si zvykají. I pětileté děti musí mít omluvenou docházku ve školce

Povinná docházka, omluva v případě absence, prázdniny. Pro pětileté děti začala minulý týden platit víceméně stejná pravidla jako pro žáky základních škol. Rodiče sice musí neúčast dětí ve školce omlouvat, v zákoně ale není řečené, jakým způsobem to má být. A některé školky zákon interpretují dost přísně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

M59a11r23e34k 89P68a50r67a

16. 9. 2017 17:06

Domácí vzdělávání se pry pouze oznamuje a muze ae kdykoliv prerusit a zase obnovit. Takže delsi volbo je snadno resitelne

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PT

Další krok k utožování totality - aneb děti patří státu a ne rodičům !

1 1
možnosti
RT

to už je opravdu vrchol...!!!!!!

0 0
možnosti
PT

A kde jsou sankce pro rodiny, které děti do školky vůbec nepřivedou? Kolik volebních období se mluví o tom, že když rodiče nebudou posílat děti do školy (školky), přijdou o sociálmí dávky. Stát stále vytváří nové zákony, a na sankce za jejich neplnění zapomíná. Teď jsem četl článek o tom, že nějaký puberťák počmáral v galerii obrazy. Ale, protože je nezletilý, tak se mu nic nestane. Když si pořídíte psa, tak jste za něj v každém případě zodpovědný a za dítě?

0 0
možnosti
PT

Sociální inženýrství, které se nepodařilo zavést komoušům, uvádí do praxe ČSSD. Budeme o vás pečovat, od narození, až do smrti.

1 0
možnosti
MV

Trochu nechápu tu diskusi; prostě povinná "školní" docházka se posunula ze 6 let na 5, jsou země, kde začíná ještě dříve a rok ve školce před nástupem do školy rozhodně neuškodí, pokud přímo neprospěje. Jiná věc je známá věta "dej bl.ci funkci a vymyslí lejstro", ale ubránit se šikanóznímu postupu některých ředitelek (a snad i několika málo ředitelů) školek by měl průměrně inteligentní rodič zvládnout s přehledem.

2 0
možnosti
LH

..."Volte ČSSD...!!!"... napomáhají rozvoji kvalitního školství - tedy pokud si zaplatíte soukromou školu..R^

0 0
možnosti
KW

Předškolní povinnosti měly být uplatněny jen u méně přizpůsobivé skupiny občanů, zejména u většiny cikánských rodin, jejichž děti vyrůstající v tradičním primitivním rodinném klanu mají následně malou šanci dohnat ostatní ve škole a pak v životě. Jenže to by se musela pokřivená společnost chovat podle pravdy a ne podle překroucených lží, veřejně představovaných pseudoochránci lidských práv a antidiskriminačních opatření.

6 0
možnosti
MZ

Přesně jste to vystihl, p. Wintere. Je velmi depresivní, že náš stát pod vedením alibistických vlád platí z daní odvedených lidmi pracujícími výpalné notorickým netáhlům, když se kvůli zcela zanedbaným a nevychovaným dětem z minoritních skupin neopodstatněně sekýruje (lépe řečeno šikanuje) majoritní skupina dětí vychovaných, a je toho bohužel podstatně víc...:-/

1 0
možnosti
RK

Proč ministerstvo dokáže lidi akorát znechutit a naštvat, místo aby bylo nápomocno? Je to virus, který mění lidský faktor na nadlidi.

0 0
možnosti