- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
vodku v 6 litrovém barelu, z velejemného lihu, nebudou mít vůbec zájem o nějaké víno z Portska.
to je jen víno pajcované lihem
Uz cejtim jak na mne pusobi prohibice. O tvrdy alkohol jsem se zajimal povrchne jen tak abych nebyl za uplne blbyho. Dokonce jsem ani nevedel co je to Zelená. Dnes se zive zajimam, nasel jsem si nekolik zajimavejch portalu a zakoupil jsem nekolik zatim povolenych likeru o kterych jsem pred tim nemel anung. Zjistil jsem ze je to velmi uslechtily konicek jehoz predmetem jsou trvale hodnoty nepodlehajici financnim vykyvum na burzach.
Nevím co brání míchačům vzít krabicové červené a pomocí vyčištěné kapaliny do ostřikovačů (čti etanol/metanol) z něj udělat 40% "moravské" portské
Úplně ze stejného důvodu jako že tuzemák už není rum...
a jiné exklusivní lokality v Čechách otevřou dnes večeer lahve 20letého Portského..... to si opět tu vyjimku zařídily bohatci z Prahy a vobyčejným lidem tak zbýva Cinol citrus
Jen děti, co unesou krumpáč.
jsme byli před lety v jednom sklípku na exkurzi a ochutnávce a od té doby nedám na Portské dopustit
Ps. Stejně nechápu, proč někteří pořád ten tvrdej pijou, ačkoliv tahle aféra s metanolem trvá už jak dlouho... Že s tím prostě na chvíli neseknou...
Zkus nějaký dobrý koňak nebo single malt. Uvidíš
az mi dojde zasoba slivovice