Diskuze

Hladiny řek pozvolna opadají

Přednostka Okresního úřadu v České Lípě odvolala krátce po 17. hodině druhý stupeň povodňové aktivity na Ploučnici v České Lípě. Přestože voda v řece i jejích přítocích rychle opadá, pohotovost zatím platí ještě ve Stružnici a Horní Polici. "Zatím nejsme schopni ani odhadnout škody, které velká voda způsobila," tvrdí Brožovská.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To-mik

2. 9. 2001 18:29
Neni to pjordel
Prave sem od tamtud prijel, teda rspktv z Velkeho Grunova. To co sem videl je docela apokalypsa. Videl nekdo nekdy mrtvy slepice plavajici ve vode?? Neprijde mi to jako legrace, sem docela znicenej... :-) No tak nic no...
0 0
možnosti

Filip Rožánek

2. 9. 2001 16:53
Fotky ze záplav
Fotky ze záplav: http://zaplavy.nyxmedia.cz/
0 0
možnosti

Hombre

2. 9. 2001 9:25
touha po senzaci
Fakt mi leze na nervy, ze z iDnes uz se stava stejne komercni brak jako z Mlade Fronty. Nazvat clanek "Kunraticim hrozi az sedmimetrova zaplavova vlna"... Fakt nevim, jestli je nutno takhle mystifikovat lidi, aby si precetli tento clanek. Takova hypoteticka vec, jako ze se protrhnou dve hraze by mela zustat v mozku sveho autora. To muzete rovnou napsat, ze Ostrave hrozi taky sedmimetrova vlna, pokud se protrhne prehrada Sance nebo ze vsem 300 lidem na palube kdejakeho Boeingu hrozi smrt, jestli se jejich letadlo zriti.Stupidni zprava musi mit aspon chytlavy titulek, ze?
0 0
možnosti

Hevlo, Praha

1. 9. 2001 20:43
ta voda
všude voda..... tak to uz snad mohlo byt vyreseny, neni to tak dlouho co povodne byly. Tak proč se s tim něco nedělá ???
0 0
možnosti