Diskuze

Kdo je Poche, kvůli němuž může padnout vláda, která ještě ani nevznikla

Jak prezident Miloš Zeman, tak premiér Andrej Babiš mají i osobní důvod, proč nechtít, aby se novým ministrem zahraničí stal sociální demokrat, europoslanec Miroslav Poche, na němž zatím ČSSD trvá. Babiše ještě v březnu Poche vyzýval k rezignaci, dva měsíce před tím vyzýval, aby šli lidé na Hrad volit Zemanova soupeře Jiřího Drahoše.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi takový Hamáčkův oranžový "Dalík" pro špinavou práci.

0 0
možnosti

J77a64n15a 74V66a51l60o47v27á

23. 6. 2018 11:41

Poche ošidil stát na daních z příspěvku na volby o "pouhých" 30 tisíc". Klidně se k tomu přízná a ještě dává návod pro další podvodníky, jak okrádat stát. Což je ale prkotina v celé kauze.

Jak vidím, tady vůbec nejde o kvalitní zastupování Česka v zahraničí, tady se jedná o vzájemné propletence a války mezi stranami doma a hlavně v Praze. Kdo komu pomohl, kdo koho potopil, kdo je komu zavázán. Co má tohle společného se zastupováním Česka v zahraničí ?

3 0
možnosti

Má velmi silné pověření když se toho drží jako h.v.o košile! Že by Putin, Trump anebo sicilská mafie nebo dokonce "demokratický blok"?!?;-):-P;-D

0 0
možnosti

J78a14n 14D55l71o27u58h94ý

18. 6. 2018 17:31

Kdyby tech 18tis mist bylo za dustojny plat tak by to nasi obcane zcela urcite radi pokryli. Ne ze v LEGO Kladno spi lidi nad sebou maji tuberu smrad a spinu ze jsme se malem poblili kdyz jsme tam byli na setreni a makaji za nulanulaprd od nevidim do nevidim. Uz jen kvuli tomu tuhle stavebnici bojkotuju byt mam syna..

1 0
možnosti

Poche?Tak trochu podoba s tim Usteckym hasasirou,co ho picli na dvorku pred garazi.

2 0
možnosti

Pan Poche je zdá se jeden z těch mnoha poslanců, kterým je plné koryýtko a alespoň nějaká moc (v tomto případě spíše "mocička") víc než jakýkoliv zájem občanů. Ubohá ČSSD s poslanci typu marxisty Štěcha, plýtvači státních financí jako jsou mnozí ministři bývalé Sobotkovy vlády a dalšími .......Věřím, že v nadcházejích předčasných volbách už bude ČSSD na samé hranici vstupu do PS ne-li pod ní

7 0
možnosti

Asi by byly skutečně nejlepší nové volby ale je zde reálné nebezpečí,že dopadnou stejně jak ty minulé a dělat si naději,že vypadne Kalousek je bláhové, podrží ho stejně jako minule prohavlistická Praha zejména ta 1a2.

6 1
možnosti

Pan Poche je pražký šíbr soc. dem., jakási obdoba "kmotrů" z ODS. Pro českou zahr. politiku nepodstatný, pro post min. jakéhokoliv resortu díky své minulosti nevhodný.Rv

6 0
možnosti

Hamáček teď stojí mezi Skyllou a Charybdou. Buď neustoupí a v tom případě nebude ve vládě, nebo ustoupí a v tom případě se mu vzbouří pražská ČSSD a vláda pak také nebude a nejspíš nebude ani Hamáček předsedou. Poche je v Praze významnou figurou a přispěl k volbě Hamáčka a též díky jeho nominaci do vlády pražská ČSSD řekla v referendu ano vládě s Babišem.

0 0
možnosti