Diskuze

Čerstvý sníh dělá potíže řidičům, silničáři varují před špatnou dohledností

V noci na pátek na většině území Česka sněžilo, některé silnice jsou tak sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Policie vyjížděla kvůli čerstvému sněhu k několika dopravním nehodám. Silničáři zároveň upozorňují na sníženou dohlednost. Sněžit v ČR bude i přes den, o víkendu se místy očekávají pouze slabé sněhové přeháňky. V noci na sobotu a neděli meteorologové dále varují před náledím.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Pořád stejné věci na zimních silnicí.Pořád je to mezi očima,hlavou,sedadlem a pedálema!!Pokud rozum jde bokem,pak se nedivme co se děje.

0 0
možnosti
LS

Na Bakovsku napadl první sníh od únorového velkého sněhu. Teď napadly asi 3 mm, takže už to je zase pryč :-)

0 0
možnosti
DK

ona už není snížená viditelnost?? Newspeak je dohlednost? jinak mohu potvrdit, že na silnicích je především srandy kopec.. Dnes jsem přejížděl pouze 20km do rachoty, silnice II. a III.tř. na jihu čech a protože už jsem zimě nevěřil, mám přezuto na letní.. Úsměv mi zatuhnul kousek od baráku, mnozí by řekli, že jsem se smál, ale byla to křeč ;-D

1 3
možnosti
VV

Přezout na letní v polovině března, to chce holt fištróna...

4 0
možnosti
RM

Dnes jsem najel cca 80km kolem Brna. Nebyl problém potkat auta jen s denním svícením, i na dálnici. Když už jsem jich napočítal 10, přestalo mě to bavit a rezignoval jsem.

2 0
možnosti
VV

Nejhorší na tom je, že Ti "řidiči" většinou vůbec netuší, že jim vzadu nic nesvítí...

1 0
možnosti