MP

dva týdny červenec, dva týdny leden. V průměru to máte vlastně zcela normální duben :)

SN

Na začátku května 2021 pořád byly ranní mrazy. Nejdelší ubíjející zima.

8.5.2012 v Liberci sněžilo jednu hodinu.

PB

přesně, ten sníh už lezl krkem. Pár dní zeleno, pár dní zase bílo.

PB

Já věděla proč zatím nepřezouvat :-) Poslední roky v dubnu sníh není nic co by mělo překvapit. To teplo co bylo nás bohužel namlsalo. Snad to příroda nějak dá a moc všechno nepomrzne.

MK

V dubnu sníh nepamatuji už dlouho. Zato v březnu, vždy ke konci, nasněžilo s železnou pravidelností. Někdy sníh vydržel 2 dny, jindy třeba týden. Letos poprvé nic.

MS

V půlce dubna je mráz a občas i sníh naprosto normální, bohužel problémem je urychlení vegetace v únoru, takže ovoce možná pomrzne

JZ

Předtím bylo článků o tom jak se globální klima prudce změnilo a je katastrofální teplo. Teď bude 3 týdny totální zima, takže čekám články, jak se změnilo globální klima a že teď bude katastrofální zima.

Navrhuji uhlíkovou dohodu na oteplení klimatu.

Lidi vzpamatujte se. S počasím nikdo nic neudělá.

TT

Nemůžu si pomoct, působí to, že o měsíc dřív přišli i ti ledoví muži. Jsem už velmi zvědav, jak bude vypadat o měsíc delší léto (obávám se sucha).

MK

Takže tři dny dubnových teplých dnů a pak zima až do června, obdobně jako vloni. Nic nového.

ZS

Pro místní trolly připomínám, že už máme několikátý rekordně teplý měsíc po sobě. To jsou fakta, ne nějaké mě domněnky. To jen kdyby chtěli naříkat, co nás to v polovině dubna postihlo za ukrutnou zimu a vysmívali se globálnímu oteplování.

VH

Loni byla zima i v květnu a vůbec celé léto nestálo za nic.

HP

U mě -3, odpoledne asi budu vytahovat mrtvoly ze skleníku..