Diskuze

Nadále platí výstraha před bouřkami, ještě v úterý bude až 30 stupňů

Ačkoliv předpovídané víkendové bouřky se nakonec objevily pouze na části území Česka, výstraha před nimi zůstává platná i nadále na celém území republiky. Nejvyšší pravděpodobnost jejich výskytu bude na severu území. Bouřky se na některých místech mohou objevit i v úterý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JK

.....i meteorologové jsou na rozmary přírody krátcí.

0 0
možnosti
JK

Už třikrát jsem uklízela věci ze zahrady a vyhlížela z okna déšť, či dokonce bouřku. Už jem to vzdala a nechávám to tam .

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Nová taktika meterologů.

Když nevyjde předpověď (tentokrát bouřky a výstrava na ně), tak budeme výstrahu neustále prodlužovat, posouvat a doufat, že konečně zabouří ;-D

2 2
možnosti
GK

Proc tu vystrahu nevyhlasi na cele leto? stejne se netrefi. viz predpoved z patka. "Na víkend meteorologové vydali výstrahu před silnými bouřkami, které můžou být ojediněle doprovázené i přívalovým deštěm a nebo kroupami. Nárazy větru mohou dosáhnout rychlosti až 90 km/h.

Výstraha platí pro většinu krajů v České republice od sobotních čtyř ráno až do pozdního nedělního večera."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pocasi-tropy-bourky-vystraha-pred-smogem-vystraha-pred-vysokymi-teplotami-chmu.A190726_101252_domaci_niv

to samy s teplotama, pred dvouma dnema melo byt podle predpovedi pro Liberec/Liberecko 25 dnes hlasi 31.

A to nenarazim jen na cesky rosnickare ale ono to je jinde stejny. Jeno na kterou predpoved a od koho se kouknete tak v posledi dobe maji vsichni problem trefit se do dvou dnu s predpovedi.

5 1
možnosti
SP

Že musíš ke každé předpovědi vždycky napsat nějakou pitomost. Kdyby sis opravdu všímal počasí a předpovědi, tak bys věděl, že na dva dny je předpověď SKORO jistota.

1 4
možnosti

Poslední dobou si všímám, že "odborníci meteorologové" nejsou schopni předpovědět ráno, jaké bude počasí odpoledne. Natož jaké bude druhý den, nebo snad za týden. Nejhorší na tom je, že jsou z něčeho placení a sami na sebe si těmito věštbami těžko něco vydělají...

7 3
možnosti
Foto

A nejenom ti Čeští. Já třeba přestala používat Nory, protože taky nebyli spolehliví.

4 0
možnosti
PS

Pokud bude předpovídat počasí retardovaný slepý pštros bude mít stejnou úspěšnost jako meteorologové.

2 2
možnosti
IH

I45v48a42n 86H20o14l51a30s

29. 7. 2019 8:37

Tak se přihlašte.

1 1
možnosti
JM

Bud bude svitit slunicko mozna bude polojasno, pripadne bude zatazeno. Muze i prset a teploty budou mezi 20 a 35 stupni. Asi tak bych shrnul dlouhodobou predpoved odborniku na pocasi;-D

4 2
možnosti
JS

Ale ono to tak prostě obvykle je! Někde svítí sluníčko a jinde právě prší!

0 1
možnosti
MK

Nad tou Prahou to klidně zrušte, tady platí výstraha už asi týden a ani tu nekáplo....:-)

6 0
možnosti
MK

Je zajímavé, že bouřky neumí meteorologové lokálně vůbec předpovědět. Včera změnili v Praze během několika hodin z 90% na nulu.

3 2
možnosti
IH

I25v97a41n 60H13o78l78a91s

29. 7. 2019 8:40

Proč by to mělo být "zajímavé"? Počasí se prostě v poslední době chová jinak než dříve. A naopak stále "bystřejší" publikum tvrdě vyžaduje "nemožné na počkání, zázraky do tří dnů".

0 0
možnosti