Diskuze

Děti chtějí větší prsa i hezčí nosy. Kliniky řeší, zda je odmítat

Kliniky plastické chirurgie se čím dál častěji musí vypořádávat s žádostmi teprve patnáctiletých slečen či jejich rodičů o zvětšení prsou, odsátí tuku nebo modelaci nosu. Až na výjimky musí ale počkat na to, až jim bude osmnáct.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K41a91r70e26l 92N75e62č66a56s

22. 7. 2014 19:18

Popáleniny,vrozené vady- to se řeší běžně. Jinak plastická chirurgie u dětí  je kšeft, který pouze podtrhuje hovadství doby. Adolescentky si nechají udělat prsa modelek.z karbanátků vypasení a vypasené bečky půjdou na odsátí tuku? Ve světě se spousta dětí ptá,co bude jíst. Tady,jak vypadají.RvRvRv:-/

2 0
možnosti
MJ

U náctiletých je plastická chirurgie na místě pouze v případě nějakého dosti velkého problému, rozhodně zde ale nepatří odsávání tuku, nebo dokonce zvětšování prsou už v 15 letech! Ale na druhou stranu, čemu se dnes divit. Mládeži je denně podsouváno různými médii co je "cool" a jak mají nejlépe vypadat, aby byli prostě IN. Kluci chtějí modelky a holky to mají také za "normu", tak chtějí mít stejné proporce. Pokud mají ale rodiče, kteří s takovou operací souhlasí, tak ti by raději neměli mít ani děti, protože sami mají myšlení takových dětí a ne soudnost dospělých. Na druhou stranu třeba odstávající uši měl a stále má i herec Robert Patrick v nezapomenutelné roli T-1000 ve filmu Terminátor 2 a jaký tam byl frajer. Dneska ale spíše frčí metrosexuálové typu Ken a modelky typu Barbie.

0 0
možnosti
BK

Doktor Lukáš Frajer doporučuje, že místo plastické operace někdy stačí i pouhá změna jména.

0 0
možnosti
KD

K52a48r26e22l 33D47r61d58a

22. 7. 2014 13:58

Čistě technicky, ideál krásy a mládí vychází z ideálu antické krásy. Základem je správné držení těla k čemuž vede mj. kulturně - sportovní průprava. Holky se zpravidla k dobrému držení těla přes své tanečky a aerobiky dopracují v odpovídajícím věku. U kluků je to problém. Přes fotbal a skateboard se žádná krása nezíská. Přes počítače už vůbec ne.

  Přitom stačí umět narovnat páteř a povolený pupek a prsa mizí. ;-)

http://tinyurl.com/kg54ca7

1 0
možnosti
VV

tak jestli tohle budu muset řešit s děckama... no to abych je radši neměl :D

0 0
možnosti
JP

rozumný člověk by snad měl mít děti;-)

0 0
možnosti
MV

Píšu to všude, kde se o tom mluví, napíšu to i sem. Tady z vás pár lidí psalo, že to mají kluci, protože jsou u kompu, nehejbou se, žerou. A co třeba takhle, že to je způsobeno hormony?? V tom článku to bylo i psáno jako "vada", ano, je to vada, kdy mají kluci víc ženských pohlavních hormonů - estrogenů - a nazývá se to gynekomastie. Co se týče uší - taky jsem na to v pubertě byla. Protože "dospěláci" a děti se mi smáli za to, jak vypadám. Nenosila jsem culíky, drdoly, furt jen látkový čelenky, nebo rozpuštěné. Každej, kdo mě viděl, se mi smál. Já bych to přála každýmu, aby si to zažil, co to je. Šikana kvůli vzhledu. Vy chytráci.

1 1
možnosti
KD

K19a61r98e77l 15D58r59d60a

22. 7. 2014 13:43

Děti jsou na sebe kruté. Ale proč? Podle mě doma poslouchají odsudky druhých a když přijdou do školy, tak přinesou šikanu a nevychovanost ze své vlastní rodiny.

  Mám kámošku, která dík šikaně dětí byla rok na samostudiu doma. Nejhorší je ale šikana ze strany dospělých.

1 0
možnosti

Je to velkej byznys, a tak nikomu nevadí, že každý rok jen v Evropě zemře při plastikách asi  žen, třeba o zmetkových implantátech už ani nemluvě.

Takže i letos si vytáhne dalších  asi padesát nešťastnic svého černého Petra, který už bude pro ně definitivní.  Z toho pohledu je s podivem, že jinak pečlivá a přísná Evropská unie toleruje  insuficienci většiny center plastické chirurgie, která mají k regulérní  nemocnici v některých případech tak daleko, jako má k nim samotným třeba kosmetický salon.  více zde:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/73274/Az-trest-smrti-za-mala-prsa-nebo-maly-penis-Proc.html

0 0
možnosti
KD

K71a65r42e62l 35D81r46d25a

22. 7. 2014 12:12

V Česku se dělá 2x víc potratů z "estetických důvodů" než ve vyspělých zemích. Takže selekce krásných a zdravých potomků u nás zvesela běží na bázi kavárenských dámských dýchánků.

  Český sport je zamořen ambiciózními rodiči, kteří sází zdraví svých dětí na nejisté sportovní úspěchy. Což je přes kopírák to samé chování jak při tuningu porodu.

  Český dívčí sport a tanec je perfektní zábavou pro pedofily celého světa. České maminky se pečlivě starají, aby jejich holčičky vyzařovaly sex-appeal od okamžiku, kdy dokáží veřejně vystoupit...

  Údajně všude na východě funguje stejná kultura, holku poslat rychle "do života", aby si zajistila lepší život, než to utrpení, co má denně na talíři její matka.

  Je to vůbec o dětech? Tady je ve hře kultura ziskuchtivých a prospěchářských rodičů, nefunkčních matek a otců a nefunkčních rodin. Obecně pak kvality české společnosti, které 2/3 populace nepřijímají a koukají jí nahradit vzdušnými zámky. Přitom kouknete na české zanedbané čtyřicátníky či padesátníky a zjistíte, že jim osobně kultura "mládí a krásy" říká velké kulové.

0 2
možnosti
KD

K17a94r78e20l 62D34l71a40s52k

22. 7. 2014 11:39

Čtyřky prsa a osmička břicho, to je oč tu běží.;-D

1 0
možnosti
MZ

Přesně takhle to dopadá, když se dětem ukradne dětství...Rv

4 0
možnosti
PS

Nemyslím si, že to s tím má něco společného.

0 0
možnosti