Diskuze

Pardubická SPD vybírala peníze pod falešnou záminkou, případ řeší policie

Vedení organizace Svoboda a přímá demokracie (SPD) v Pardubickém kraji nechalo vloni před krajskými volbami zřídit fond s poplatky za místo na kandidátce. Členům hnutí tvrdilo, že se musí zaplatit kauce pro krajský úřad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jojo, lichvář Kohoutek, velmi důvěryhodná osoba. Tomio vykládal něco o tom, že bude bojovat proti lichvě, ale pak si dal na kandidátku Kohoutka. Leccos to svědčí o obou pánech.

0 0
možnosti
JP

J37a96n 41P65u59l27e40c

21. 12. 2017 10:02

To není možné, vždyť pan Okamura je takový poctivý a slušný člověk. ;-D

0 0
možnosti
PK

P16a31v20e55l 15K86r78ů35t11a

21. 12. 2017 7:28

Protože je předsedou strany SPD Tomio Okamura popelář.

0 1
možnosti
MK

Bylo mi divné kde sehnal Tomio do Sněmovny takové mimoně a při tom je to tak prosté. Místo na kandidátce se kupuje, nerozhoduje výše IQ ale výše sumy. Inu jak stále říkám, Okamura tu politiku pojímá jako podnikatelský záměr

5 0
možnosti
RD

Kdyz se vybirajo penize bez dokladu tak to se pak podava trestni oznameni na nevino z kradeze. To so SPDisti ale transparentni.

0 1
možnosti
DN

"...případ řeší policie"

"Předminulý týden policie oznámení odložila."

1 0
možnosti
LB

SPD :: ryba smrdí od hlavy - je to spolek podvodníků !!Rv

10 0
možnosti
Foto

Celá tahle partaj je falešná záminka. Podnikatelský projekt s líbivými hesly. Průšvih začne, až začnou ty svoje nesmysly sami brát vážně.

4 0
možnosti
MW

To se nestane. Ten samuraj rozhodně nijak nevěří těm stupiditám, které mele kolem dokola jako kolovrátek. Jen zjistil, že na to jednodušší část občanstva hezky skáče a vytáhnou ho ke korytu v Parlamentu.;-)

0 0
možnosti
RB

A ještě prosím i zveřejnit, jak to chodí v těch tradičních stranách, které jsou určitě zárukou demokracie a nejsou vůbec populistické a xenofobní a myslí jen na naše blaho!

Nedělejte si prosím iluze, že je to černobílé, tj. SPD vše špatně a mainstream strany jsou křištálově čisté. To si může myslet jen blázen. Ideální není nic. Okamura není ďábel a jinde nejsou nejsou andělé.

Uvidíme podle skutků. Třeba bude SPD propadák. Ale klasické pol. strany se už vyprofilovaly dle skutků dostatečně.

5 6
možnosti
JD

To média zveřejňují průběžně, ale teď je aktuální tohle. Kdyby měla média u každého nového případu zveřejňovat i přehled minulých kauz, byl by každý článek jen obsáhlou databází.

6 0
možnosti
DM

D30a80v29i75d 27M68a98c26k71ů

20. 12. 2017 13:13

O čemsi svědčí, že někdo SPD dal hlas, o něčem dalším svědčí, že někdo dal ještě SPD nějaké love. Pitomio nejspíš všechno vzteky popře nebo někoho trpělivě naučí, jak to má za jeho přítomnosti (aby to mohl případně simultánně tlumočit), na tiskovce odmítnout, vybrousit nebo na ty otázky vůbec nereagovat. Dříve či později se jeho klaka ale stejně vzbouří, porve se o kořist a vznikne třeba Úsvit Two nebo SPD Zwei Rv

11 2
možnosti