Diskuze

Jste politický neumětel, zkritizoval Kuba Beka. Vadí mu hrozící stávka škol

Předseda Asociace krajů České republiky Martin Kuba označil ministra školství Mikuláše Beka za politického neumětele. Vadí mu špatná komunikace se školami. V březnu totiž hrozí další stávka školských odborů kvůli chybějícím penězům na platy nepedagogických pracovníků. Uvedl to v pořadu České televize Otázky Václava Moravce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RA

Kuba toho vždy nakecá, ale jinak již ztratil kontakt s realitou

0 0
možnosti
JB

J81a82n55a 46B84e38n59e28š

19. 2. 2024 9:21

Neumětel a mafián, jedná parta

1 1
možnosti
Foto

Těch neumětelů má i ODS a další vládní politické strany. Řekl bych, že ze strany pana hejtmana jde o jasný signál, že ODS nemusí uspět v letošních krajských volbách. Pokud tomu tak bude, pak dojde k zemětřesení na české politické scéně. A to nejen v ODS a v koaliční vládě.

2 0
možnosti
RA

neumětely mají všechny politické strany. A nejbrutálnější jsou strany protestní. Což nijak neomlouvá chyby vládnoucí koalice. Nicméně nelze očekávat žádný zázrak i po změně vlády, protože všechny problémy mají systémový charakter.s

1 0
možnosti
MN

Bek je také slušný vyžírka - má ještě trafiku senátora, do senátu ovšem moc nechodí, atd.

1 1
možnosti
OJ

O79t94a 49J76e67l34í68n58e76k

18. 2. 2024 23:14

Takže Kuba kritizuje Beka za nedostatek peněz do škol, přitom ty peníze do škol zkrouhl jeho stranický kolega Stanjura na financích a zkrouhnutí posvětil premiér Fiala taktéž z ODS, chápu to správně, že Kuba si takhle vyřizuje stranické účty s Stanjurou a Fialou nebo jak to Kuba vlastně myslel?

Pokud ano, neměl by si Fiala udělat ve straně trochu pořádek?

Jinak za nedostatek peněz ve školství z velké části může podle mých informací nesmyslně široce inkluze zavedená za ministrů školství Valachové z ČSSD a Plagy z ANO za premiérů Sobotky s Babišem, tam je zřejmě hlavní důvod stávajícího nedostatku peněz

3 0
možnosti
SL

To buďte rádi, že ten "černý Petr" vyšel na výše jmenované, že to máte na koho hodit. Věřte tomu, že kdyby se inkluze naservírovala vám, že to bude možná ještě horší. Stejné jako problematika Covidu. Po bitvě je každý generál.

0 1
možnosti
Foto

V zakopech neni potreba mit vzdelane lidi. Na tohle nase skolstvi staci.

0 1
možnosti

Co chcete od vlády, která skudli kde může?

1 1
možnosti
VB

Na svývh aktivitách ale né. Tak i parlament senát. Jsou to z pohledu rozpočtu :drobné" ale jsou to peníze které by šlo použít jinde.Ryba smrdí od hlavy.

0 0
možnosti
FK

Nevětší legrace je v tom že současná vláda šikanuje své voliče, kteří strany současné koalice dostali do vládních křesel.

1 0
možnosti
VB

Naletěli na populistické sliby a rétoriku.

0 0
možnosti
PK

Pan Kuba jako politik z kraje, vidí problémy přímo. Vláda až ze Strakovky a nedohlédne. Pojmenoval problém přímo na rovinu, bez přikrášlování. Konečně někdo z politiků mluví na rovinu.

3 2
možnosti
Foto

Pan Kuba hlavně vidí, kde vytěžit levně politické body. Prace není to o co by stál.

3 1
možnosti