Diskuze

Motorkáři nabídli pomoc s odřezáním billboardů. Ťok: Potřebuji právníky

Motocyklová asociace ČR nabídla ministru dopravy Danu Ťokovi pomoc s odřezáním billboardů, které v rozporu se zákonem stále lemují české dálnice. Ťok si totiž před týdnem postěžoval, že mu k vyřešení problému chybí asi dvacet lidí. Ukazuje se však, že motorkáře s autogenem v ruce na mysli neměl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kecy Toka o tom, ze na likvidaci billboardů nema lidi. To je typicka udajna prace ANO!

1 0
možnosti
DJ

;-D na tuhle statni spravu se skladame? Na typky, kteri neumi zajistit odklizeni par drevenych ceduli podel silnic? Na zacatek jsem dal smajlika, ale doopravdy se vubec nesmeju..

1 0
možnosti
PV

kocourkov v praxi. Tady je videt, ze normalni obcan ma smulu, zakony nezakony, vsichni si s nim akorat tak vytiraji =3=

0 0
možnosti
MH

Zákon by měk být ruku v ruce s vymahatelností. Pokud existuje zákon který nelze vymáhat tak je to zákon špatný...

1 0
možnosti
PK

Toto má dva úhly pohledu:

Váš a můj ( za nikoho dalšího mluvit nemohu ): A pak tedy s vámi 100% souhlasím.

A ten další je pohled právníků, kteří ten zákon vytváří: Z jejich pohledu je zákon, kde je vymahatelnost nulová a musíte využít právníků vlastně zákonem dokonalým!

Jinak řečeno, čím potřeba více právníků, tím cena jakéhokoli právníka vzroste i když se přímo nevěnuje dané problematice.

0 0
možnosti
RM

Již v roce 2022 proběhne soutěž na zakázku zmíněného psaní dopisů právními kancelářemi. Nyní se sestavuje komise pro výběr kritérií a hledají se potřebné zdroje z nichž by se sepsání výzvy právními kancelářemi uhradilo.Vzhledem k tomu, že více AK vygeneruje vícero verzí, rozhodne o vítězné verzi výzvy parlamentní komise.V zákulisí hoří boj o to, zda do této komise budou přizváni i komunisté.Rozhodně nelze také podcenit nebezpečí,že rozhodovací proces o výběru AK k napsání vítězné výzvy ovlivňují Rusové. .

1 0
možnosti
DT

Jaky dopisy? Je bilboard u silnice proti zakonu? Ohrozuje bezpecnost provozu odvadenim pozornosti? Takze jedine co muze Tok udelat je podat trestni oznameni na majitele. Kdyz motorkari nabizeji pomoc, neni problem. Pokaceni bilboardu je predbezne opatreni, aby se zvysila pozornost odvadena billboardy. Jenze Tok je patrne neschopnej. Takze namnozit text typu " pokud bilboard nebude zlikvidovan do xx.xx.xxxx bude demontovan a zlikvidovan, naklady vam budou fakturovany do 14 dnu splatnost 30 dni. Tok"

1 0
možnosti
Foto

J51i64ř73í 25P94a62j98k

6. 4. 2018 10:28

Kluci šikovní motorkářští. :-)

0 0
možnosti
JS

J29a55n 52S72o73u61č85e86k

6. 4. 2018 9:38

Aha, takže jen výmluva, proč to nejde. Domnívám se, že na umisťování billboardů u silnic již nějaký čas platí zákon a jejich majitelé měli dostatečně dlouhou dobu, aby je odstranili. Tak v čem je problém. Uříznout a náklady následně vymáhat po majiteli.

3 0
možnosti
ST

+obvinění z obecného ohrožení

1 0
možnosti
MT

Takhle se na to musí. Všetko popíliť a pak už jen prohrávat jeden soud za druhým.

0 0
možnosti
DT

Prohrat soud, ze neco co uz tam podle zakona 15 let nemelo co pohledavat bylo zlikvidovano? To by ti soudci museli byt hodne uplatny, i kdyz vlastne kdyz pustili toho ruskyho automobiloveho vraha na svobodu a zajistili mu nepotrestatelnost, tak je mozne vse

0 0
možnosti
JK

Neber úplatky, neber úplatky....

0 0
možnosti