Diskuze

Ochranáři přitvrdili ve sporu o lanovku

Mezi radnicí Pece pod Sněžkou a ochránci přírody to vře. Příčinou je nová lanovka na Sněžku. Spor neurovnalo ani vypracování odborné studie, spíše naopak. Správci Krkonošského národního parku totiž reagovali přitvrzením svého odmítavého postoje k plánované výstavbě lanovky a lyžařského areálu na Růžohorkách, který zastávali při jednáních v posledních letech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bláznivá adventistská fanatička 7 dne !!

30. 8. 2002 10:19
Lanofka
Bůch to vše zná - Bláznivá adventistská fanatička 7 dne !!
0 0
možnosti

eMir

29. 8. 2002 21:45
lanovka a vubec
Pred tydnem jsem byl na Snezce a jen jsem ziral:
1) Provozovatel lanovky cenove nezvyhodnuje zpatecni cestu (stoji taky 140Kc) a tak lide chodi (i kdyz je to zdrave) i dolu pesky a vesele huntuji prirodu, tuny odpadku se valeji vsude kolem pesi cesty ... podporoval bych novou lanovku s povinnou cenove zvyhodnenou zpatecni jizdenkou a pesi cestu omezit (nebo uzavrit)
2) Sprava parku, ktera se tak vehementne stavi z ekologickych ci jinych duvodu proti se chova asi takto: automobilem (skodovka) pokud mozno az nahoru - jeden clovek s asi dvema lejstry :-( ...videl jsem na vlastni oci
3) Asi take protestuji proti oprave ceske boudy? Vzdyt to je ostuda s kterou se jiz desetileti nic nedela
4) Co delali ti tzv. ochranari kdyz se v Peci stavela ta vezata ostuda? Za totality drzeli usta?
Takze bych navrhoval tzv. ochranare nahazet do Obriho dolu a zacit se skutecnou ochranou, modernizaci, opravou ALE hlavne s MYSLENIM !!!
0 0
možnosti