- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jíst, když má člověk hlad, není zas tak dobré. Lidský organismus je stavěný na nedostatek, takže by se mělo jíst málo a pravidelně. A určitě ne každý den (s výjimkou dětí, které se vyvíjí).
Jídlo jednou za tři dny je ideální.
Dostávají otylí lidé stále finanční příspěvky za jejich otylost?
Taky jsem netušil, že obezita se dá léčit a že dokonce existují nějaké léky. Můj obvodní lékař mi dal akorát letáček co mám a co nemám jíst...
Problém je viscerální tuk mezi střevy, ten je životu nebezpečný. trochu sádla v pokožce zase až tak moc špatného není. Třeba vepřové vnitřní sádlo je i dost jiné, než to vyškvařené s podkožního špeku. Vnitřní sádlo tvoří hrudkovitou hmotu, to sádlo ze špeku je hladké. Nemohu to prokázat, ale domnívám se, že konzumováním toho vnitřního sádla si vlastní viscerální tuk pěstujeme, to sádlo ze špeku naopak směřuje jinam- prostě svůj k svému, že?
Oni se léčí, ale u jiných lékařů, a když už je pozdě...
Takze uz se zase doporucuje jist jen kdyz ma clovek hlad? Ja mel za to, ze tohle se prokazalo jako nesmysl.
Který živočich v přírodě se cpe, i když nemá hlad?