Diskuze

Blatný odmítl vysvětlit odvolání Rážové, premiér se zastal Svrčinové

Ministr zdravotnictví Jan Blatný odmítá vysvětlit, proč rozhodl o odvolání Jarmily Rážové z pozice hlavní hygieničky. Řekl po jednání vlády, že nepotřebuje vše komentovat. Premiér Andrej Babiš se zastal Pavly Svrčinové, která ji má nahradit a která na své facebookové stránce sdílela příspěvek, který Romea označila za rasistický.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Máme se na co těšit. Dle obrázků z jejího facebooku a poliček plného robertků a lubrikačních gelů nás s novou hygieničkou čeká velká swingers party.

1 0
možnosti
MB

Pěkně to tam pánové válite, jen aby jste se nepřepočítali ;-O;-O;-ORvRvRv

0 0
možnosti
AV

A38d56a20m 49V87í69c19h60a

6. 3. 2021 0:02

tak hlavně že premiér, který na sebe před rokem bral plnou osobní odpovědnost za všechno, je pořád na svém místě

4 0
možnosti
JH

Blatný za chvilku vyfičí. :)

0 0
možnosti
KH

Je to jen Babišova klasická hra jak odvést pozornost od své vlastní neschopnosti a odpovědnosti.

2 0
možnosti
JZ

V normálním světě s normálními, příčetnými lidmi, by jedinou reakcí osoby vhodné na takový post mělo být:

"Byl to jen vtip a mrzí mě, pokud se někoho dotkl. (Nádech) Teď k mé odbornosti - náš kraj si po celou dobu pandemie udržel nadprůměrně dobrá čísla a to kvůli (seznam opatření v bodech)."

To první neřekla a to druhé říct nemohla, ministr jí měl potřást pravicí a ukázat dveře. Ale neschopný nepodepsal/podepsal těžko vyhodí neschopnou nesdílela/sdílela. Lidé stejně zakřivení se asi vidí navzájem rovně.

5 0
možnosti
TK

T60o61m79á46š 97K86o17t

5. 3. 2021 23:30

Sice jsem nikdy na jejím FB nebyl, ale tady opravdu je i ta možnost, že to tam dal někdo jiný. Dost se totiž mluví o tom, že měla na profilu jinak jen fotky zvířat, které potřebují pomoc. Ten vtip tam (údajně) byl naprosto mimo.

0 1
možnosti
MK

Netuším kdo je pan Brož pracující v ústecké nemocnici, v článku se vyskytuje zcela nesmyslně a jeho přítomnost není vysvětlena ani do té míry, abychom mohli posoudit relevanci jeho tvrzení. Nicméně při čtení závěru článku, jsem se nemohl ubránit vzpomínce na pana Třísku a jeho roli ve filmu Obecná škola. Konkrétně na scénku která končí slovy "Cikáni byli dobří bojovníci"! Učitel Igor Hnízdo prostě chtěl, aby děti měly příklady a neváhal v poučných historkách použít nepravdu...:-)

0 0
možnosti
PM

P91e78t36r 88M47o10l61á82k

5. 3. 2021 23:00

Když jsem slyšel Rážovou na Radiožurnálu jak blábolí o tom co je a co není uzavření ekonomiky a nebyla schopna vést smysluplný rozhovor. tak jsem se vůbec divil, že mohla být na tak vysoké funkci.

1 0
možnosti
IH

I15v95a96n 75H98o73l23a60s

8. 3. 2021 20:24

Nevypadá to, že touto expertkou bychom si příliš pomohli.

1 0
možnosti
OF

Proč neprovádíme plošné testování plivacími PCR testy od Emanuela Žďárského? Test by stál 60 až 100,- a mohlo by se jich dělat 1 000 000 denně a výsledek by byl znám do 3 až 4h od testu!!!!

Děti by mohli do škol, lidé do práce a za kulturou, restaurace, kadeřnictví by se mohli otevřít a stát by to stálo mnohem méně!!!

Tyto testy jsou certifikované a vláda je ignoruje už víc jak 10 měsíců!!!!

Tahle vláda umí jen pochybné obchody a zakazování!!!!

1 0
možnosti

Jj, takhle máme testy za 65 a výsledek za 15min. takže pruuuser. Pane vachmajstr vy jste hlava.

0 0
možnosti

Trasovani zde v Ostrave, kde hygiene sefovala Svrcinova, v prosinci 2020 vubec nefungovalo.

Mel jsem pozitivni test 8.12. Nasledne mi volala pani z hygieny a ptala se na potencialni rizikove kontakty. Tak jsem ji oznamil dve potencialni mista, kazde z nich jen s nekolika zamestnanci, kde se absolutne nepouzivaly v listopadu rousky ve vnitrnich prostorach, Slo o kontakt pri prejimce zbozi. Pani se ptala na konkretni jmena a cisla telefonu. Logicky jsem je neznal, jen jsem ji rekl presny nazev firmy a adresu.

Odpoved byla, ze se pokusi zjistit kontakt na ty zamestnance a kdyz by potrebovala jeste info, tak zavola. Uz mi nezavolala a v tech firmach nikdo o telefonatu z hygieny neslysel. Dotycni zamestnanci pracovali dale. A ani dnes, kdyz se povinnost zmenila z rousky na respirator, tak nepouzivaji zadnou ochranu....

Takze slova Svrcinove, ze se musi cela republika zacit trasovat a ze to v MSK kraji fungovalo, jsou jen medialni kecy...

3 0
možnosti

Operátoři nestíhali vyřešit ani ty známé případy, takže vaše detektivní historka je mimo mísu.

0 1
možnosti
PH

Mně se to líbí, udělal bych z toho slogan pro propagaci home office...

Fero pracuje z domu;-)

2 0
možnosti