A nemohli by ti ruští nacisté jezdit na pravých rusských strojích? Ono to vypadá dost pokrytecky když sedíte na Harleyi s iphonem v kapse, a tvrdíte, že je russký svět nejlepší na světě.

VK

Vidím německé, americké a japonské stroje. To jsou paradoxy co?Je to tím, že v Rusku nic pořádného podobného, co by imponovalo těmto mačo jedincům, nedokážou vyrobit a nebo by to nedojelo do cíle.

PB

Presne to si taky rikam. Proc nejedou na Uralu nebo Dnepru? Mozna proto, ze by daleko nedojeli

LP

Minimálně o těch českých členech motorkářského klubu podporovatelů ruského fašismu by Policie ČR znalost mít měla.

PJ

No jestliže nemá, měl byste to okamžitě nahlásit. To je taková stará česká vlastnost, tak se za ni nemusíte stydět.

PB

Predpokladam, ze ten nazev maji proto, ze se jim z dlouhe jizdy na motorce zaparilo pozadi a uhnali si vlka

JM

Ti vojáci se musí obracet v hrobech. Padli v bojích proti podobnému nepříteli jakého teď představuje Rusko v čele s Putinem.

JT

J91i13ř19í 41T82ů39m11a

6. 5. 2024 10:28

Máte pravdu, není žádného rozdílu mezi Třetími říšemi, tou minulou nacionálně socialistkou a tou současnou ruskou fašistickou.

JH

J72a64n 27H23r87a51b40í80k

6. 5. 2024 10:02

Pak se přesunou do Modrý ústřice.

JH

třeba je Foldyna pozve k sobě na čaj a kávu

MP

No nevim, jestli je pro ne Praha dobra zastavka. Zrovna Praha se osvobodila bez ucasti Rude armady za pomoci Vlasovcu, prestoze se do ni stahovali Nemci z okoli. Jinak tu vojaci zeme, ktera tuhle valku rozpoutala spolu s Nemeckem nebojovali. Pocet padlych Cechu v Praze: 7000, pocet padlych Sovetu (vyjma Vlasovcu) v Praze: 30. Americani samozrejme museli cekat v Plzni zatimco Cesi umirali, aby rusaci mohli sliznout smetanu. Tuhle znalost komuniste moc nepropagovali. Jeste bychom byli treba malo vdecni, poddajni a treba vice hrdi.

JI

"bez ucasti Rude armady"

No to není pravda, i sám si toto tvrzení vyvracíte následným poukázáním na počet padlých členů sovětské armády. Když přijela do Prahy sovětská armáda, ještě Praha plně osvobozena nebyla, ještě tam měli nějakou práci, ještě tam proti nacistům bojovali. Nacisté tam byli zahnízdění, takže sověti tam ještě museli bojovat. A jak uvádíte, sovětská armáda měla v Praze i nějaké ztráty, byť né nějak extra velké.

MM

Určitě mají mnoho nejnovějších a zcela jistě nejlepších ruských motorek! (sarkasmus)

Však ta velká úžasná země dokáže vyprodukovat tak skvělé věci, které všichni známe a po kterých každý den toužíme! (umocněný sarkasmus)

VD

A mimochodem ty miliony padlych rusaku, to neni zadny hrdinstvi nebo sebeobetovani pro vyssi dobro. Byla to obet jen a pouze za dobiti co nejvetsiho uzemi, navic pod vedenim neschopnych a bezcitinych velitelu kteri obetovali tisice zivotu jen aby si urvali co nejvetsi krajic z Evropy.

JM

J39a74n 86M30a37l47ý

6. 5. 2024 9:33

Říkáte že ti vojáci z Ukrajiny, Běloruska, Ruska dalších sovětských republik tu bojovali nikoliv aby porazili Německo, ale aby zvětšili Rusko? Upřímně trochu znevažujete jejich oběti....

PG

P77e83t76r 40G56a93l41a41s

6. 5. 2024 14:24

Já to beru tak, že nás osvobodil až Ronald Reagan v roce 1989 po německo-sovětské okupaci trvájící od roku 1938 do roku 1989.