Diskuze

Dvanáctkrát na detoxu. Z pekla drog a prostituce jí pomohlo až narození syna

Její matka byla alkoholička, otec narkoman, který ji znásilňoval. Sama se s drogami zapletla jako teenager a začala se z jejich vlivu dostávat, až když se jí narodil syn. Svůj příběh se rozhodla svěřit MF DNES. Otevřeně, aby vyjevila peklo závislosti na droze. Dostat se z ní pokouší už řadu let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KU

Krásné feťácké pohádky.. škoda, že jim autorka článku věří.

0 1
možnosti
MV

Paní nemá problém najít chyby těch druhých, ale svoje vlastní nějak pomíjí, vidí s jen jako oběť, což není pravda ani náhodou. Dokud nezíská objektivní náhled sama na sebe, ani 12 detoxů nepomůže.

2 0
možnosti
KR

Kazdy fetak ma poskozeny mozek...I u zdraveho je zpetna vazba obtizna.

0 0
možnosti
IK

Hlavně, že je paní jasné, že je prokletá, protože jí matka v devíti měsících odstavilo od prsu. Já musím být prokletá na ultimo, když moje máma neměla mléko vůbec a byla jsem od narození na umělé stravě. A moje dcera, chudinka, od čtyř měsíců. A nefetujeme, to je opravdu divné.

Holka byla prostě od začátku nepodarek. Tedy s takovou genovou výbavou (matka alkoholička, otec feťák) není divu. Než by žila u spořádaných prarodičů, vybrala si život s matkou alkoholičkou. Na učňáku se naučila jenom fetovat. Samozřejmě jí to táhlo k otci, před kterým jí všichni varovali - ale co, dával jí drogy, to bylo fain.

A jako odměnu opakované pobyty na detoxu, kde kolem ní kvokají terapeuti a soucitně poslouchají pořád dokola její dojemný životní příběh.

Co vyroste z jejího synka, nad tím ani nechci uvažovat.

0 1
možnosti
DB

Pohnutý životní příběh, ale ten článek je prostě napsaný děsně. Holce přeju hodně sil, ať to zvládne, jak jednou člověk spadne do závislosti, je to boj na celý život, nikdy není vyléčen. Neexistuje silnější motivace, než dítě.

2 0
možnosti
Foto

Fetek ani bývalých mi líto není.

3 6
možnosti
JV

J91a52n 86V67e96r31n15e32r

3. 9. 2018 7:14

Stejně je to smutné, když se zdravým párům ne a ne zadařit, když chtějí dítě a kdejaké takové se narodit může. Divná příroda.

0 3
možnosti
KN

Proč divná příroda? Pořádný ocas!;-D

0 0
možnosti
JK

J54a33n 34K75o40p23p

3. 9. 2018 6:48

Me prekvapuje ze ji socialka necha to dite... Koc je proste smazka, at to zni jak chce, je to proste fakt. Jakmile se dostane k fetu, padne do toho znovu...

0 3
možnosti
VD

Silný není ten kdo nikdy nepadne, ale ten kdo se po prohře dokáže zvednout a bojovat dál. Všichni ty chytraci tady si nedokáži představit co musela prožít. Já také ne, vím jen jaké peklo je matka alkoholicka. A to je v tomhle příběhu asi to nejslabší. Žijte si ve svých dokonalých bublinach, ale nesmejte se těm, co takové štěstí neměli. Karma vám to může pěkně vrátit.

7 2
možnosti
PJ

P20e84t11r 68J78a62n67s45a

3. 9. 2018 3:11

Typické pro dnešní dobu a pro zvrácené novináře: z odpadu se dělají hrdinové... uffffff

7 7
možnosti
Foto

tak to nečti , jak jednoduché

3 0
možnosti
IS

Na narkomanech asi nejhorší jak snadno a barvitě lžou. Jinak drogy nejsou špatné, jen jejich zneužívání. Samo lidské tělo funguje jen díky jím vylučovaným drogám, které nám dávají všechny pocity. Primitivní kmeny mají šamana, který pomáhal pomocí přírodních drog řešit nesoulad těla a duše. Dnes máme supersilné drogy, ale žádného šamana, co by usměrnil jejich užívání. Máme jen zákazy, které stejně zažitou potřebu drog nevymýtí. Legální alkohol například patří k nejsilnějším drogám vůbec.

5 0
možnosti