Diskuze

Ohnisko nákazy na Karvinsku se podařilo stabilizovat, řeklo ministerstvo

Během minulého týdne se v Česku objevila dvě nová ohniska nemoci covid-19. Největším ohniskem i nadále zůstává Karvinsko v Moravskoslezském kraji, kde byla v důsledku šíření nákazy přerušena těžba ve všech dolech OKD. Podle hygieniků a zástupců ministerstva zdravotnictví je nyní situace v zemi stabilizována a měla by se nadále zlepšovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Ale jo, papír snese všechno a klidně si tam můžou namalovat i sestupnou křivku a je to cajk ;-D Pak až to roznesou do ostatních krajů, tak začnou zase pro změnu panikařit a vše hromadně zakazovat a přikazovat.

1 0
možnosti
KD

Hloupy ministr opet lze nebo je to fakt?

0 0
možnosti
JS

Vláda, Bureš, mají vše pevně ve svých rukou. Pro případ, že by jím situace z rukou vyklouzla, budou intenzivně hledat viníka.

2 0
možnosti

A jak se to s těmi doly? Minulý čtvrtek po návštěvě ministra šla zpráva, že je snad už konečně taky zavřely. Dneska jsem zase slyšel, že jsou stále otevřené, jen se fárá na méně směn (víc směn asi nebylo možné zaplnit kvůli množství nakažených).

1 0
možnosti
RK

Na začátku se všichni vidláci smáli Pražákům a lyžařům, ať sedí doma a nikam nejezdí, že jsou nakažení, u nich by se to stát nemohlo, Praha si za to může sama bo volí Kalouska atd...teď to mají a najednou jsou to chudáci, o které se nikdo nepostará.

1 0
možnosti
HU

34 případů ve vesnici o šesti stech hlavách mi nepřijde úplně málo.

4 1
možnosti
TB

Na druhou stranu bude poměrně jednoduché to tam mít pod kontrolou :-)

1 0
možnosti

Jo, situace je stabilizovana, lidi, kteri prisli do kontaktu s nakazenym clovekem, uz ani radsi netestuji, aby jim nesla cisla nahoru.

1 4
možnosti
MV

Proč redakce změnila název článku?

0 0
možnosti
AM

aby jste se měla na co ptát v diskuzi.

0 0
možnosti
ME

M97i27c24h79a63l 17E81g11r

7. 7. 2020 12:56

Koukal jsem v neděli ve Hrensku, turistická sezóna začala. Samozřejmě Němci, někteří Poláci a dokonce i Číňani. Ta Covidova bude ale myslím dal pokračovat, uvádím to jen jako příklad, je to obdobne i na jiných hranicích. Jen tom chci říct, že prakticky to co nám doporučuji v médiích se nedodržuje, žádné roušky, žádné rozestupy. Zkrátka jako by se nic nedělo. Trošku mi to připadalo jako by to už bylo lidem jedno.

2 1
možnosti
Foto

I67v76o 68C48i96l83i45c80h

7. 7. 2020 13:01

Vždyť ono se taky nic neděje ;-)

6 5
možnosti
JK

J27a29n 71K71r86k

7. 7. 2020 12:47

Super, stacilo jen omezit pocet testu. Ted jeste lidem vysvetlit, ze to je uspech vlady navzdory sabotazim hygieniku.

1 0
možnosti