Diskuze

Zubař blízký Martinu Romanovi vlastnil miliardový podíl v Unipetrolu

René Foltán je úspěšný zubař, proděkan lékařské fakulty Univerzity Karlovy. Podle zjištění MF DNES ovšem zároveň až do loňska vlastnil miliardový podíl v petrochemické firmě Unipetrol. Tvrdí, že to bylo bez jeho vědomí. Jde o spolužáka a blízkého známého bývalého i nynějšího šéfa polostátní firmy ČEZ Martina Romana a Daniela Beneše.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždy. když jde o Unipetrol, si vzpomenu na své akcie ve Spolaně Neratovice. Ty jednoho dne zmizely ze seznamu, prostě Spolana nebyla a akcie mám jenom jako pozdrav od Václava Klause ve svém pořadači. Ani zprávu, ani peníze za ukradené akcie jsem nikdy nedostal.

0 0
možnosti
ZB

Roman je jasný výrobek ODS.Je divné, že kvůli takovým lidem neorganozuje Bára Štěpánová demonstrace?

2 0
možnosti
JK

Z pohledu velké privatizace a vytváření nových elit bude se jedna o drobné. Když drobné nač ten povyk?

0 1
možnosti
ZB

Sice to možná drobné pro mafiány ODS jsou, ale miliarda je pro spoustu lidí hodně peněz.

1 0
možnosti
JN

J40a39n 58N97o71v93á95k

26. 5. 2018 14:58

Článek na objednávku z pera podjatých pisálků dal prostor frustrovaným nýmandům k dehonestaci výjimečného odborníka. Snad na tuhle společnost nezanevře a nevyužije možnost pracovat na některé ze špičkových světových klinik. A pokud najdou novináři odvahu napsat výsledek po uzavření kauzy, vsadím boty, že tu ani jeden z vás neutrousí omluvu. :-/

0 1
možnosti
PZ

Pan hogo fogo přednosta se urputně brání aby nebyl označován za člověka kterej pere špinavý prachy,neboli obyčejneho kriminalníka ze sorty bílých límečků :-) Věřim že časem si zvykne a už takove tanečky nebude předvádět a po vzoru svych kumpánů bude prostě raděj mlčet.

0 0
možnosti
DT

Prej nevedel ze ma zasitou miliardu ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
LK

U zubařů měli Šlachta s Ištvánem hledat ty miliardy, ne v kabelkách Nagyové :-) z dnešního pohledu je už komické proč tenkrát zbourali nečasovu vládu.. Když si vzpomenu na ty dramatické tiskovky a jejich výrazy tváře jak záchránci světa :-) Třeba jednou bude dost informací k natočení pořádné černé komedie na to období.

2 0
možnosti
JS

No, komické je to možná teď. Tehdy to taková sranda nebyla.

0 0
možnosti
JK

;-D;-D;-DVšichni přece nekradou...

0 0
možnosti
BZ

Ukazte mi, prosim, alespon jednoho politika, zadtupitele, urednika, osobu ve sluzbe statu, cloveka placeho z verejneho rozpoctu, z nasich dani, co mysli na stat, na republiku a nedela svuj post pouze jako soucast byznys planu, samozrejme sveho. Opravdu mi ho ukazte, kdo svou verejnou funkci nevnima pouze jako komercni moznost mit natazenou a otevrenou dlan v ocekavani veci pristich. Vsichni jsou na prodej anebo ke koupi, uz me to zacina stvat, ta frustrace z tohoto vyvoje spolecnosti.

2 0
možnosti
DT

V tomhle grazlostanu ukazat nelze. Sice existuje ukazovatko na takoveto, ale u nas se nesmi pouzivat.

1 0
možnosti
LA

Spolužáci z gymnázia Havířov- Roman, Beneš- ředitelé ČEZu a teď další spolužák. Proč ta špína vychází ven až teď? Proč ČEZ vede nějaký Beneš? Ten energetice rozumí jako předtím jeho spolužák Roman, prodavač lupínků s právnickým vzděláním též z Havířova a teď zubař, expert na obrněné transportéry opět spolužák z Havířova? Tito ma fiankové mají mld zisky z podvodu. A tak má Beneš z Havířova, stále ředitel ČEZu, haciendu za desítky mil Kč vedle haciendy za stovky mil Kč Romana ve Velké Chuchli... Kde ji má pak tento zubař z Havířova? Nekonečný příběh vyčuraných chytráku z periferie státu i společnosti.8-o[>-]!!

3 0
možnosti
BZ

Zase si ale predstavte ten tridni sraz techto gymnazistu, tech limuzin, tech spolecnic, tech muzu ochranky, ne, to neni Ples v opere, to se jenom sesli gymnazisti z Havirova...

3 0
možnosti