Diskuze

Z někdejšího bosse ČEZ je nenápadný student. Roman se uklidil na Cambridge

Již podruhé během krátké doby se někdejší mocný šéf polostátní firmy ČEZ Martin Roman rozhodl pro život v zahraničí. Oficiálním důvodem je studium, tím neoficiálním může být obava z letitého rivala Andreje Babiše nebo možného policejního stíhání. Faktem je, že Roman je nyní studentem prestižní univerzity v Cambridge.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Roman byl nejprve dosazen do čela Janky Radotín, tu doslova zničil, Pak již ́privatizoval ́Škodu Plzeň a ČEZ. Jeho osud je hodně podobný Tvrdíkovi, Roman je ale mnohem lepším manažerem než Tvrdík. Jinak oba podporovali politici a oni jim to vraceli. My všichni jsme to platili a platíme.

1 0
možnosti
TB

Romana do čela ČEZ dosadila ČSSD, předchozí ředitel nebyl odvolán z funkce, že by byl neschopný, či ztrátový. Ale prostě navrhl tehdejší vládě veliké úspory, aby se neházely peníze z okna. A přišel na to dřív, než vláda, která nad tím, teprve vzdáleně uvažovala.

Proto musel pryč a jeho místo šel právě Roman, který tu věc uvedl do provozu, stejnou, ale s požehnáním vlády. Po nějaké době, kdy měl ČEZ nějaké výročí, a bylo setkání s pracovníky jednotlivých elektráren s vedením ČEZu jsem se Romana zeptal, jestli počítá s tím, když se kolo dějin otočí a u moci bude někdo jiný, tak měl v obličeji takový neutrální kukuč, a pak z něj vypadlo, že doufá, že se udrží

0 0
možnosti
VI

Domnívám se, že je to spíše strach ze stíhání a ne touha po vzdělání.

2 0
možnosti
JP

Presne, pri jeho kariere zkusenostech a rozhledu je studium obchodu s nemovitostmi totalni strata casu. Byt je to na Cambridge. Varianta ze se tam jede uklidit dava daleko vetsi smysl.

0 0
možnosti
AV

Bureš je vzteky bez sebe, že ho Roman předběhl.;-€

0 1
možnosti
OS

O87t27a 81S78a97l35y46k

25. 10. 2018 8:49

Bureš zadává vyrábět legendy o Romanovi? Nebylo by to poprvé. Přibilů a Pleslů v Mafře má na to dost. ;-D

1 2
možnosti
KJ

No nevim, ale utikat pred moznym policejnim vysetrovanim do VB se mi moc nepozdava

0 0
možnosti
JS

Babišdnes píše, že pan Roman (určitě to není svatoušek) utíká do zahraničí, protože by premiér mohl zařídit jeho trestní stíhání. A autorovi to připadá vlastně logické. Mně teda představa, že premiér může zařizovat trestní stíhání přijde zvrácená a neakceptovatelná. Nemělo by se psát spíš o tom, kam všude dosáhne moc AB?

2 0
možnosti
PK

Protibabišovské dezinformace mohou psát cokoliv. Mimochodem jsem toho názoru, že trestní oznámení může podat nejspíš kdokoliv na kohokoliv.

3 1
možnosti
KS

Copak, copak? Článek nám velmi rychle mizí do pozadí. Nepovedl se? Všichni prokoukli agitku a nebo šlo opravdu jen o varování aby se nevracel?:-)

1 0
možnosti
JF

Normální je vystudovat a pak stoupat po kariérním žebříčku. Tenhle panák má prachy a chce prestižní titul, jen aby mohl machrovat.

3 1
možnosti
LN

L97a95d31a 70N39o76v37a83k

24. 10. 2018 23:10

to bych neřekl...

1 1
možnosti
LN

L60a71d34a 53N58o57v52a95k

24. 10. 2018 23:10

je to taková spodina společnosti, která se vyskytuje v pozici elity národa...

3 0
možnosti