Diskuze

Už visely černé vlajky, večírek resortu i s Jurečkou pokračoval, tvrdí svědci

Dva týdny ministr práce a sociálních věcí, místopředseda vlády a člen bezpečnostní rady státu Marian Jurečka z KDU-ČSL odmítá odpovědět na jednoduchou otázku: vrátil jste se oslavovat na vánoční večírek svého resortu poté, co kvůli vraždění na pražské filozofické fakultě mimořádně zasedala vláda? Jde o klíčovou otázku, která ukáže, jak lze politikovi důvěřovat – objevilo se totiž video, které dokazuje, že ministerstvo lhalo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Šetření vlády a našich peněz v přímém přenosu. Z našich daní si užijí jídla za 400.000,- jedno ministerstvo... pan Jurečka ze zřejmě charakter a kabrňák

2 1
možnosti
PN

Pro tolik lidí jsou to drobné. Zkuste jít s rodinou na veceri

0 3
možnosti
KV

Lidovci žijí v morálním marasmu. Hlavně, že mohou žrát a chlastat a zůstat za každou cenu u koryt.

10 1
možnosti
DP

Je to celkem bezpředmětné. To, že politici lžou, je běžná norma a nic nového pod sluncem. Lhal Zeman, lhal Babiš, Fiala i Rakušan a mnozí další, proč by měl být Jurečka výjimečný.

Na druhé straně, přece ty dobroty nevyhodí a i při tanci se dá truchlit a myslet na oběti.

Na demisi to pochopitelně není, když ustáli Dozimetr a šifrované telefony, je to prkotina.

6 3
možnosti
ZD

Na druhé straně je práce opozice na tyto průvany mohutně poukazovat a případně demisi žádat. Za prkotiny mrzly na Letné davy pod tlampači MCHPD. Zatímco teď dělají mrtvého brouka. Zřejmě si užívají těch chvilek za miliony.... od naivních.

8 0
možnosti
JV

Nehrozí, že nám pan ministr Rakušan nechá zatknout pana ministra Jurečku i s jeho ministerstvem? Slavili online a v nejmenším se v tom nechtěli nechat rušit. Obžalovaným že zločinu podpory střelce doporučuji obhajobu, že se k ohavnému činu nechali strhnout veselým tancem na páně Jurečkově ministerstvu s tím, že jde o vládní politiku.

4 1
možnosti
MK

Když Jurečka v téhle naprosto zřejmé věci takhle uboze lže, tak ve věcech, které nejsou zdaleka tak jasné bude lhát ještě 100x víc!

20 0
možnosti
VB

To je věřící křesťan.

11 0
možnosti
MK

Jurečko, OKAMŽITĚ ODSTUP!! Ty ubohý LHÁŘI!!!

10 0
možnosti
Foto

Lux had na tři byl dobrý učitel, KDU Zločinecká organizace.Odstup

9 0
možnosti
MH

A jen tak mimochodem, pokud se natom večírku podávali alkoholické nápoje, tak byl porušený Zákoník práce, a to konkrétně paragraf 106, odstavec 4 a písmeno e) zcela vylučuje (tj. zakazuje) přítomnost alkoholu a návykových látek na pracovišti. Nejen v pracovní době, i mimo ni, kdykoli. Prostě v práci se nesmí za žádných okolností pít alkohol.

Zdroj: https://www.extra.cz/zpravy-analyza-marian-jurecka-porusil-zakon-mejdan-na-ministerstvu-byl-nejen-nemoralni-ale-i-nelegalni-99ec8

5 1
možnosti
LZ

"Máme slušnou demokratickou vládu" - kdo to řekl? Přece Fiala!

17 1
možnosti
Foto

Celé toto je absurdní přehlídka všeobecného pokrytectví a hlouposti... večírky nerušil nikdo a ani nikdy nerušil svoji hospodu, ale všichni si vzali na paškál Jurečkův večírek... ten místo toho, aby se k tomu postavil čelem, tak trapně lže...

Rakušan, šéf resortu, který má očividně máslo na hlavě, zase pro změnu raději rozpoutá absurdní válku o silvestrovský ohňostroj, což dokonale odvrátí veřejnou pozornost...

9 19
možnosti
ZD

Ono je v tom i trochu víc. Vícepremiér a předseda rady obrany totiž nebyl tři hodiny k dosažení. O večírek jako takový už moc nejde, to se jen vypouští mlha nad skutečným prů...vanem. A do toho pochopitelně to lhaní od tak vysoce postaveného představitele vlády, která měla všem ukázat jak se to dělá ! A michprdi NIKDE!

4 0
možnosti